
فیلم قاتل و وحشی ساختهی حمید نعمتالله در جشنوارهی فیلم فجر هنوز به نمایش درنیامده و همین مسئله گمانهزنیهایی در پی داشتهاست. گفته میشود علت اصلی بهنمایشدرنیامدن این فیلم، این است که گوشی لیلا حاتمی در صحنههایی از آن معلوم است. البته برخی دیگر موهای لیلا حاتمی را علت ماجرا میدانند!!
مسئله اینجاست که بازی یک خانم با سر تراشیده و گوشِ آشکار مسئلهای نیست که برای نخستین بار اتفاق افتاده باشد. پیشتر، فریماه فرجامی، پانتهآ بهرام، رؤیا تیموریان، رؤیا نونهالی و زهرا دوودنژاد با سر تراشیده جلوی دوربین آمدهبودند، هرچند که البته برخی از این فیلمها دردسرهای زیادی برای مجوزشان پیدا شد.

قابلذکر است که فیلم قاتل و وحشی در ژانر وحشت و جناییمعمایی ساخته شدهاست. فیلمنامهاش را معصومه بیات نوشته و حمیت نعمتالله کارگردانیاش کردهاست. امین حیایی، لیلا حاتمی و شهرام حقیقتدوست از جمله بازیگران این فیلم اند.