
بر اساس اعلام مسئولان مربوطه تا به الان تنها ۱۰ هزار دوز واکسن روسی به کادر درمان تزریق شده، به علاوه، ۱۰۰ هزار دوز واکسن روسی و ۲۵۰ هزار دوز واکسن چینی هم وارد کشور شده است. انتقادات از سرعت کند واکسیناسیون کرونا در کشور، واکنش سخنگوی ستاد کرونا را هم برانگیخت. علیرضا رئیسی تاکید کرد که در صورت فراهم شدن واکسن از تیر ماه توانایی تزریق ۲۰ میلیون دوز واکسن در ماه را داریم.
در شرایطی که واکسیناسیون در کشور به کندی پیش میرود، تبلیغات علیه واکسن کرونا نیز همچنان ادامه دارد. این روزها در برخی از گزارشهای صداوسیما شاهد تبلیغات منفی بر علیه واکسیناسیون با هدف بیاثر و حتی مضر نشان دادن این کار در کشورهای غربی هستیم. به طور مثال در نمونهای از همین گزارشها میبینیم که صداوسیما گزارشی از مرگ ناگهانی زنی ۴۱ ساله از کارکنان بخش بهداشت و درمان کشور پرتغال آن هم ۴۸ ساعت پس از تزریق واکسن کرونای شرکت فایزر را پخش میکند. این تبلیغات منفی علیه واکسن کرونای شرکت آمریکایی فایزر ادامه دارد تا جایی که در گزارشهایی دیگر صحبت از مرگ دو پیرزن و پیرمرد نروژی آن هم پس از دریافت واکسن فایزر شده؛ همچنین در نمونهای دیگر به مرگ یک شهروند اسرائیلی بر اثر حمله قلبی ساعاتی پس از تزریق واکسن فایزر میپردازد. حتی کار به جایی میرسد که صداوسیما خبر از فلج شدن صورت پرستاری از افراد کادر درمان آمریکا میدهد.
این نوع تبلیغات حتی علیه واکسنهایی که قرار است وارد کشور شوند، نیز ادامه دارد. برای نمونه به گفته سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا؛ قرار است به زودی ۴.۲ میلیون دوز واکسن آسترازنکا نیز وارد کشور شود اما جالب است بدانید صداوسیما حتی علیه این واکسن تایید شده نیز گزارش تهیه کرده است. گزارش منفی صداوسیما از واکسن آسترازنکا از باب عدم محافظت کردن از بیمار در برابر ویروس نوع جهش یافته انگلیسی و به تبع آن ناامیدی مردم کشور انگستان بود. این تبلیغات در حالی انجام شده که برای نمونه خوب است بدانید آمار مرگومیر در انگلستان یک ماه بعد از آغاز واکسیناسیون، به میزان ۳۳ درصد کاهش یافته است.
کندی واکسیناسیون کرونا در ایران در حالی با همین روند کنونی ادامه دارد که کشورهای همسایه خودمان یعنی ترکیه و امارات تاکنون ۱۵ میلیون دوز واکسن به افراد واجد شرایط در جامعه تزریق کردهاند.
بیشتر بخوانید: چه گزینههایی برای واکسیناسیون کرونا در ایران در دسترس میباشند؟