شبکه‌های اجتماعیفوتبالیورزشی

جنجال کری‌خوانی وزیر ارتباطات برای استقلال

روز گذشته پس از پیروزیِ ۵ بر ۰ پرسپولیس تهران برابر گل‌گهر سیرجان، جواد آذری جهرمی در اینستاگرام استوری‌ای منتشر کرد و به ماجرای شش گل خوردن استقلال اشاره کرد. این کری وزیر ارتباطات برای استقلال به مذاق استقلالی‌ها خوش نیامد. در شبکه‌های اجتماعی هواداران استقلال او را به باد انتقاد گرفتند و همزمان برخی از پیشکسوتان و همچنین رییس هیئت‌مدیره‌ی استقلال نیز از حرکت او انتقاد کردند.

کری وزیر برای استقلال

واکنش رییس هیئت‌مدیره‌ی استقلال به کری‌خوانی وزیر ارتباطات

اسماعیل خلیل‌زاده، رییس هیئت‌مدیره‌ی استقلال، در اینستاگرام در واکنش به کری‌خوانی وزیر ارتباطات نوشت:

جناب وزیر! رویای شما خاطرات ماست!

یکی از جذابیت‌های دنیای فوتبال قطعا کری خوانی برای هواداران حریف است اما برخی مواقع آن دسته از اهالی فوتبال یا دوستداران این رشته مهیج ورزشی قبل از کری خوانی، باید به یاد داشته باشند تیم مقابل دارای چه سابقه و پیشینه‌ای بوده است! در اینکه وزیر جوان کابینه امروز از پیروزی تیمش خوشحال است و سر از پای نمی‌شناسد تردیدی نیست اما ای کاش آقای وزیر پیش از انتشار آن استوری به این باور می‌رسید که استقلال دارای تاریخچه‌ای مملو از افتخار است و در میان بزرگان آسیا شهره خاص و عام است.

ایشان فراموش کردند یا دوست دارند فراموش کنند، باشگاه استقلال به عنوان پرافتخارترین تیم ایران در آسیا نامش همیشه در تالار افتخارات کنفدراسیون فوتبال آسیا به نیکی درخشیده در حسرت موفقیت بیقراری نمی‌کند. شاید آقای وزیر فراموش کرده است اما بهتر است از مربیان و بازیکنان تیم مورد علاقه خود سوال کنند پیش از ورود به فینال لیگ قهرمانان نام کدام تیم‌های ایرانی در تابلوی افتخارات ثبت شده بود؟

بیشتر بخوانید
درخواست استیناف النصر عربستان رد شد | پرسپولیس در فینال آسیا!

جناب وزیر ما فراموشکار نیستیم، همانطور که برای تیم پاس احترام قائلیم برای تیم شما که دوبار تا یک قدمی جام رفته است نیز احترام قائلیم اما فراموش نکنید هنوز نام بزرگ باشگاه استقلال در تالار افتخارات آسیا به عنوان بهترین تیم ایرانی می‌درخشد، پس منطق حکم می‌کند با تامل بابت این عنوان شادمانی کنید.

شاید شما به واسطه عنوان نمادین قهرمانی نیم فصل خوشحال باشید اما قطعا این روال اینگونه نخواهد بود و بازیکنان استقلال دوباره صدر جدول را از تیم مورد علاقه شما پس خواهند گرفت و نشان خواهند داد شایستگی عنوان پرافتخارترین تیم ایرانی در قاره آسیا را دارند.

چرا باید از هواداران استقلال عذرخواهی کنم؟ | من هم یک شهروند هستم

صبح امروز محمدجواد آذری جهرمی در گفت‌وگویی رادیویی در مورد حواشی جنجالی روز گذشته صحبت کرد. او اظهار داشت:

بروید تفکراتتان را عوض کنید. کری خواندن من ربطی به فوتبال ندارد. وزیر که صبح تا شب در لباس وزیر نیست. من وزیر هستم و البته یک شهروند. من هم می‌توانم در حوزه ورزش هم اظهار نظر کنم. این تفکر پیرمردانه را کنار بگذارید. همه اعم از گزارشگران و کارشناسان… نظر دارند. کجای دنیا چگونه است؟ من نظر ورزشی‌ام را در کمال احترام گفتم، مردم کری می‌خوانند اما نمی‌دانم چرا ناراحت هستید؟

وی در خصوص اینکه یک توئیت فردی مثل وزیر جو را به هم می‌ریزد گفت: مگر چه اتفاقی رخ داده است؟ یک تیم قهرمان شده است، ما هم حرف زدیم. فحشش را به من می‌خواهند بدهند، چرا شما ناراحت هستید؟ من حرفم را مودبانه و محترمانه زدم. اینکه فحش می‌دهند تقصیر من نیست.

بیشتر بخوانید
ماجرای درمان کرونا با زهر زنبور عسل چیست؟ + فیلم

وزیر ارتباطات در خصوص  اینکه با این اظهار نظر فضایی دو قطبی ایجاد کرد گفت: اصل اساس ورزش دو قطبی است. فوتبال را برای کری خواندن گذاشته اند.جریانات سیاسی باعث می شوند که دو تیم وحدت داشته باشند. همواره این دو تیم رقیب هم هستند، من هم یک شهروند هستم. حرف من تاثیر گذار است ولی دیگری هم حرف زده و جواب داده، ایرادش چیست؟ شما در شبکه رادیویی کری نمی‌خوانید؟ شما در آنتن زنده هر کری علیه من خواندند پخش کنید ولی من ایراد نمی‌گیرم.اگر ورزش را به جوان‌ها بدهند همه چیز خوب می‌شود و اینگونه نمی‌شود که استقلال در عرصه مدیریتی هشتش گروی نهش نباشد.

آذری جهرمی که با برنامه آفساید شبکه رادیویی جوان صحبت می کرد در خصوص اینکه هواداران استقلال می‌گویند که شما و وزارت ارتباطات از پرسپولیس حمایت می‌کنید گفت: سند این حرف کو؟ اگر ۵۰ درصد مردم پرسپولیسی هستند و ۵۰ درصد استقلالی باید کری خوانده شود. چرا شما فکر می‌کنید من باید حرفی بزنم که همه قبول کنند؟ در دولت آدمهای بزرگ‌تر از وزیر هم استقلالی هستند، چه ایرادی دارد؟ اصلا استقلال و پرسپولیس بیایند منابع درآمدی خود را شفاف کنند آن وقت ببینید که هزینه کرد و منابع در آمدی آنها کجا بوده است. چه آقای سلطانی‌فر و چه افراد دیگر ریالی به تیم دیگر بیشتر کمک نکرده‌اند. اصلا استقلالی‌ها یک نفر را بیاورند که به من حمله همه جانبه کند.ایرادی دارد؟ خواهشا فوتبال را سیاسی نکنید. فوتبال فضای کری خوانی ایراد ندارد. در خانه من یک پسرم استقلالی است و یک پسرم پرسپولیسی. در خانه با فرزندان خودم هم کری می‌خوانم. اجازه بدهید فضا باز باشد. از شب گذشته یک عده در حال تخلیه انرژی هستند و به من توهین می‌کنند، من حرفی زدم؟

بیشتر بخوانید
بوسه‌ی شجاع خلیل زاده بر لوگوی الریان قطر | عکس

وزیر ارتباطات در خصوص اینکه آیا نمی‌خواهد از هواداران استقلال عذرخواهی کند گفت: چرا باید عذرخواهی کنم؟ مگر توهین کردم؟ مگر تاریخ را من رقم زدم؟ مگر  آقای خلیل زاده ننوشت آرزوی شما خاطرات ما است؟ او دیشب هم به من زنگ زد و گفت می‌خواهم مطلبی را منتشر کنم و من هم گفتم ایرادی ندارد. آنها هم حق دارند.آقای فنونی زاده هم مطلبی نوشت،  ما حتی با این فرد چند جلسه فوتبال بازی کردیم  و با هم دوست هستیم. فضای ورزش جوانمردانه است و هر کُری مودبانه‌ ای ایرادی ندارد. من گفتم هر استقلالی علیه من کری خواند شما پخش کنید، من اصلا ناراحت نمی‌شوم. من هم یک جوان هستم و بی ادبی نکردم، جمله دوم من طوری بود که یک عده گفتند آقای وزیر شما درست گفتید دو ستاره استقلال دست نیافتنی است.

آرش شمسی

کم کن طمع از جهان و میزی خرسند | از نیک و بد زمانه بگسل پیوند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا