پزشکیخبر ببر

کرونا به چینی‌ها رکب زد!

استان هوبی چین فقط ظرف یک روز۱۴٫۸۴۰ مورد جدید ابتلا به کرونا را اعلام کرده‌،عددی که دیروز کمتر از دو هزار نفر مبتلا به این ویروس را نشان می‌داد!

قربانیان ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۴۲نفر اعلام شده‌است. با این حساب شمار کل مبتلایان روی عدد ۶۰٫۰۱۶ قربانی می‌ایستد و رقم فوتی‌ها در مجموع ۱۳۵۷ نفر می‌شود.
چنین اتفاقی پس از اعلام خبر کند شدن روند ابتلا به کرونا بسیار عجیب و تکان دهنده است. چطور می‌شود ناگهان آمار مبتلایان از روزی ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ مبتلا برسد به اعلام نزدیک ۱۵۰۰۰ نفر مبتلا آن هم در یک روز؟!
و آمار فوت شدگان ویروس کرونا از ۸۰ و ۹۰ نفر در روز ناغافل روزی ۲۴۲ نفر بشود. نکته این جاست که خبر فقط در مورد استان هوبی بود. باید دید ساعات آینده وضع سایر استان‌های چین چگونه می‌شود.
بر اساس آخرین گزارش‌ها، از این تعداد مبتلا به کرونا ویروس، شرایط بیش از ۸۰۰۰ نفر در وضعیت وخیم قرار دارد.

دولت چین گفته‌است روش سنجش و معاینه مبتلایان را تغییر داده برای همین آمار فعلی بالا رفته‌است!

انتقادات زیادی نسبت به این گفته‌های دولت چین مطرح است که اگر روش‌های تازه‌های برای سنجش استفاده شده پس چرا به ناگه میزان فوت ناشی از ابتلا به این ویروس مرگبار هم به موازات همین تغییر استراتژی زیاد شده‌است؟
نقد دیگر یقه سازمان بهداشت جهانی را می‌گیرد که چرا در رابطه با چنین شرایط حساسی اینگونه منفعلانه عمل می‌کند!

همه این شرایط جدید در حالی ایجاد شده که سازمان بهداشت جهانی یک هفته پیش اعلام کرده‌بود آمار روزانه ابتلا به ویروس کرونا تثبیت شده و رو به رشد نیست و این خبر خوبی برای جامعه جهانی است.

بیشتر بخوانید
آخرین قوانین و روش‌های قانونی اخذ اقامت گرجستان در سال ۲۰۲۲

آمار قربانیان در روز چهارشنبه در استان هوبی ۲۴۲ نفر گزارش شد که مرگبارترین روز از زمان شیوع است. همچنین شمار موارد تازه ابتلا به ۱۴ هزار و ۸۴۰ نفر رسید که نشان دهنده جهشی بزرگ است.
مقام های استان هوبی اکنون شروع به استفاده از تعریفی گسترده تر برای شناسایی بیماران کرده اند که افزایش شمار مبتلایان را توضیح می دهد.
این درحالی است که تا روز چهارشنبه به نظر می رسید شمار موارد ابتلا در هوبی، مرکز شیوع، درحال پایدار شدن باشد.

سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه گفت هنوز زودتر از آن است که بتوان پایان اپیدمی کووید-۱۹ را پیش بینی کرد.

تدرویس گبریسوس مدیر کل سازمان جهانی بهداشت پیشتر در روز چهارشنبه گفته بود:

موارد جدید تایید شده در چین طی یک هفته گذشته پایدار شده. اما باید در تعبیر این داده ها نهایت احتیاط به کار برده شود و روند شیوع هنوز قابل پیش بینی نیست.

آمار قربانیان ویروس تازه کرونا که حالا “کووید-۱۹” نامگذاری شده اکنون از ۱۳۵۰ نفر فراتر رفته و کل شمار مبتلایان تقریبا ۶۰ هزار نفر است.
مایکل رایان، رئیس بخش شرایط اضطراری سازمان جهانی بهداشت، می گوید این سازمان از ۴۴۱ مورد ابتلا به این ویروس در خارج از چین، به جز هشت مورد توانسته منبع سرایت بقیه را شناسایی کند.
او هم پیش از اعلام آماره تازه گفته بود که ثبات ظاهری شیوع و گسترش آهسته تر آن در خارج از استان هوبی، کانون بیماری، اطمینان بخش است.

مهان صمدی طاری

جست‌وجو‌گر و تحلیلگری که سعی دارد با تمام استعدادها و توانایی هایش پیش از هر چیزی، انسان باشد. «دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست!»

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا