تا حالا زبان به این پهنا دیده بودید؟ + عکس

رکورد پهنترین زبان جهان که پیشتر در کتاب گینس ثبت شده بود، بهتازگی به ایرون شلنکر رسیده، مردی که زباناش ۱ سانتیمتر پهنتر از زبان کسی است که قبلاً ناماش در گینس ثبت شده بود!
ایرون شلنکر مردی ۴۷ ساله است که در ایالت نیویورک در کشور آمریکا زندگی میکند. شلنکر به همراه دخترش – امیلی – از پهنترین زبان دنیا برخوردار هستند. جالب اینجاست که عرض زبانهای این دختر و پسر از عرض بسیاری از گوشیهای جدید بیشتر است!
عرض زبان ایرون شلنکر تقریباً ۸.۶ سانتیمتر است و به این ترتیب از پهن ترین زبان جهان برخوردار است. جالب اینجاست که ایرون شلنکر از وجود چنین رکوردی خبر نداشت. او اتفاقی در یک کتابخانه کتابی در مورد رکوردهای گینس خواند و دید رکورد پهنترین زبان جهان در گینس ثبت شده است. اینگونه شد که به دنبال اندازهگرفتن زباناش رفت و دید بله، زبان او تقریباً یک سانتیمتر پهنتر از زبان کسی است که اسم او در گینس ثبت شدهاست.