واکنش آذری جهرمی به کاندیدا شدن برای انتخابات ۱۴۰۰

محمد جواد آذری جهرمی، ویر ارتباطات به شایعات کاندیداتوری برای انتخابات ۱۴۰۰ در برنامه زنده باد زندگی واکنش نشان داد.
مجری برنامه از وزیر جوان ارتباطات پرسید:
چرا شایعه کردند که شما میخواهید رئیس جمهور شوید؟
شما که اگر دور بعد هم برسد، سنتان از میزان تایین شده در قانون ۴ ماه کمتر و جوابگوی این اتفاق نیست و واجد شرایط نیستید؟
آذری جهریمی در پاسخ گفت:
والا من خوشحالم از اینکه یک روزی که به مجلس معرفیم کردند با ۱۵۵ رای و با چالش بسیار زیاد و خلاصه در شرایطی لب مرزی و به عنوان به اصطلاح وزیر ته دیگی به کابینه دولت راه پیدا کردم. خوشحالم از اینکه عملکرد مجموعه و بنده به گونهای بوده که امروز ما را در سطحی قابل قبول میبینند که خودش جای خوشحالی برایمان دارد.
پس از آن مجری برنامه از وزیر ارتباطات، در مورد سوال واقع شدن یا کارت گرفتن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این مدت پرسید.
جهرمی هم چنین پاسخ داد:
من با دو سوال در صحن مواجه شدم و بابت یکی از آنها کارت زرد گرفتم و در مورد دیگری مجلس قانع شد.
جای خوشحالی دارد اما واقعیت این است که با اینکه منع قانونی در این رابطه وجود ندارد و آن قانونی که ابتدای به آن اشاره کردید تصویب نشد اما من هم شخصا تصمیمی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نگرفته و ندارم.
بیشتر بخوانید: واکنش پیمان طالبی به احتکار کنندگان ماسک: تا چه بی حد بی وجدانید…!
۲ نظرها