خبر ببر

درمان بیماران کرونایی چه قدر برایشان آب می‌خورد؟

هزینه درمان بیماری کرونا چه‌قدر است؟

سوالی که این روزها و در شرایط سخت اقتصادی ذهن مردم را به خود درگیر کرده‌ همین هزینه درمان کروناست.
هرچند گفته می‌شود هزینه درمان بیماران کرونایی رایگان است اما شنیده‌ها حاکی از آن است که برخی بیمارستان‌ها سلیقه‌ای عمل کرده و از بیماران هزینه بالایی دریافت می‌کنند.

یکی از بیماران بابلسری که به تازگی از بیمارستان مرخص شده در این باره می‌گوید:

برادرم در هنگام ترخیص با یک فاکتور به پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی برای هزینه ۵ روز بستری به دلیل ابتلا به ویروس کرونا روبه‌رو شد.
این در حالی است که من نه در آی‌سی‌یو بستری بودم، نه در سی‌سی‌یو و نه در مراقبت‌های ویژه؛ حقیقتا کلا پنج روز در روی تخت بیمارستان بودم.
فقط سرم، داروها، یک سری تزریقات و سه وعده غذایی وجود داشت.
درنهایت هم ۲ میلیون به صورت بیعانه پرداخت کردم و ضمانتی از من گرفته شد تا باقی هزینه را جفت‌وجور کنیم.
پس از کمی جروبحث که در بیمارستان بر سر هزینه‌ها در این وضعیت داشتیم، گفتند همان دو میلیون تومان کفایت می‌کند…
این در حالی رخ داد که در رسانه‌ها عنوان شده بود هزینه درمان بیماران کرونایی رایگان و از آنها وجهی اخذ نمی‌شود، برای همین برای خودم هم جالب بود که چنین اتفاقی در حین مرخص شدنم ازبیمارستان علینژاد بابل افتاد.

از همان روزهای نخست شیوع ویروس کرونا در کشور، بیمارستان مسیح دانشوری در تهران اعلام کرد هزینه بیماران مبتلا به ویروس کرونا در این بیمارستان و سایر مراکز زیر مجموعه دانشگاه شهید بهشتی، رایگان است.

بیمه مرکزی ایران هم اعلام کرده‌‌ «هزینه درمان افرادی که دارای بیمه درمان تکمیلی بوده و به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند را پرداخت می‌کند.»

پیش از نیز علی ربیعی، سخنگوی دولت حسن روحانی نیز اعلام کرده‌بود هزینه درمان بیماران کرونایی به عهده بیمه سلامت است تا به این طریق به مردم مخصوصا قشر آسیب‌پذیر جامعه، فشاری وارد نشود.

بیشتر بخوانید
جنایت‌ آمریکا در ترور شهیدان سلیمانی و المهندس پیگیری شود

این در حالی است که حدود ۷ میلیون نفر در ایران تحت پوشش هیچ گونه بیمه‌ای نیستند. با توجه به شرایط اقتصادی اقشار ضعیف جامعه و بیمه نبودن این افراد؛ و از طرف دیگر برخورد سلیقه‌ای بیمارستان‌ها و نبود یک سازوکار مشخص پس تکلیف این افراد چه می‌شود؟

برخی از مردم به دلیل ترس از هزینه‌های بالای درمان حاضر نیستند به بیمارستان‌ها مراجعه کنند.
تحت این شرایط وزارت بهداشت هم کمپین عدم خروج از خانه تشکیل داده و تاکید می‌کند بهترین راه برای کاهش سرایت این بیماری، ماندن در خانه است اما متاسفانه در پی اعلام تعطیلی مدارس تا پایان سان جاری دیدیم و شنیدیم که مسافرت‌ها هم بیشتر شد. همین سفرها می‌تواند احتمال ابتلا به ویروس کرونا را افزایش دهد.

بر اساس آمارهای رسمی تاکنون ابتلای ۹۰۰۰ نفر و قربانی شدن ۳۵۴ به ویروس کرونا تایید شده‌است. از این میان تاکنون ۲ هزار و ۹۵۹ نفر هم خوشبختانه بهبود پیدا کرده‌اند. در آمار جهانی تعداد مبتلایان این ویروس به ۱۱۹ هزار و ۲۲۶ نفر رسیده‌ و تعداد جان باختگان نیز ۴ هزار و ۴۲۳ نفر گزارش شده‌ که از این میان ۶۵ هزار و ۹۸۵ نفر بهبود پیدا کرده‌اند.

مهان صمدی طاری

جست‌وجو‌گر و تحلیلگری که سعی دارد با تمام استعدادها و توانایی هایش پیش از هر چیزی، انسان باشد. «دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست!»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

فقط نام را وارد کنید. نیازی به ثبت ایمیل نیست.

16 − 12 =

دکمه بازگشت به بالا