شبکه‌های اجتماعی

وقتی مریم امیرجلالی به‌یاد سیروس گرجستانی آواز می‌خوانَد + فیلم

سیروس گرجستانی بازیگر مشهور سینما، تئاتر و تلویزیون ایران دیروز بر اثر سکته‌ی قلبی درگذشت. فوت این هنرمند در میان اهالی سینما، تلویزیون، تئاتر و حتی ورزش بازتاب‌ها و بازخوردهای زیادی داشت. یکی از کسانی که به‌شدت در اثر شنیدن خبر درگذشت سیروس گرجستانی متأثر شدند، مریم امیرجلالی بود. او در چند سریال با سیروس گرجستانی هم‌بازی بود، اما اوج کار این دو بازیگر قدیمی در سریال متهم گریخت بود. مریم امیرجلالی در نقش اقدس همسر هاشم‌آقا (سیروس گرجستانی)، نقشی ماندگار از خود آفرید. کشاکش این دو به همراه فرزندان‌شان در تهران و ماجراهای عجیب و غریبی که هر روز برای آن‌ها پدیدار می‌شد، داستان فیلم رو جلو می‌برد.

مریم امیرجلالی دیروز ساعتی پس از انتشار خبر درگذشت سیروس گرجستانی در اینستاگرام‌اش نوشت:

استاد درباورم‌ نمی گنجد که دیگر نیستی. خاطره متهم گریخت و هرگزفراموش نمیکنم. روحت شاد. طاهره جون چگونه این درد وتحمل‌ خواهی کرد… بزبانم برای گفتن تسلیت هرگز گفتی نیست چون توهستی و هرگز فراموش نمیشوی 🖤🖤

آواز مریم امیرجلالی برای سیروس گرجستانی

او سپس گویا در حیاط خانه‌اش آوازی به‌یاد سیروس گرجستانی خواند، آواز «عجب رسمیه، رسم زمونه…» ساخته‌ی رسول نجفیان.

در زیر می‌توانید آواز مریم امیرجلالی برای سیروس گرجستانی را بشنوید:

مریم امیرجلالی متولد ۱۳۲۶ در تهران است و در حال حاضر در کرج زندگی می‌کند. عمده‌ی شهرت او مربوط به سریال‌های طنزی است که در دهه‌ی ۸۰ از تلویزیون ایران پخش شدند – از جمله پشت کنکوری‌ها، خانه به دوش، متهم گریخت، ترش و شیرین، چارخونه، چهاردیواری و چهارچرخ.

او در فیلم‌های سینمایی زیادی هم بازی کرده از جمله: شب‌های تهران، نصف مال من نصف مال تو، مهمان، مادرزن سلام، پوپک و مش ماشاالله، آقای هفت‌رنگ، افراطی‌ها، چگونه میلیاردر شدم، ۲۴ سپتامبر، خالتور و ما خیلی باحالیم.

بیشتر بخوانید
توییت سفیر چین جنجال‌آفرین شد

گفتنی است که مریم امیرجلالی اولین بار با بازی در سریال زیر گنبد کبود در سال ۱۳۷۵، یعنی وقتی که ۴۸ ساله بود، وارد دنیای بازیگری شد. این سریال از شبکه‌ی ۵ پخش شد.

همچنین بخوانید: خاطره سیروس گرجستانی از مایکل جکسون

عکس همسر سیروس گرجستانی

آرش شمسی

کم کن طمع از جهان و میزی خرسند | از نیک و بد زمانه بگسل پیوند

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا