
فرامرز قریبیان در جلسه نشست خبری فیلم خروج ساخته ابراهیم حاتمی کیا در جشنواره فیلم فجره با انتقاد از کدام مدیر از سینما خداحافظی کرد؟
افشاگری فرامرز قریبیان درباره نقش مستقیم علیرضا رضاداد در حذف جوایز «عصبانی نیستم!» و داده نشدن جایزه نوید محمدزاده برای این فیلم، بار دیگر صحبت ها درباره این مدیر پرقدرت سینمایی را روی زبان انداخت. رضاداد در جشنواره سی و دوم دبیر جشنواره بود و تغییر جایزه نوید محمدزاده و حذف جوایز «عصبانی نیستم!» یکی از بزرگ ترین حواشی تاریخ جشنواره فجر را رقم زد.
سالی که دبیر جشنواره فعلی، داروغهزاده، مدیر کاخ جشنواره بود و حتی نمایش این فیلم را بدون اطلاع قبلی سر سانس جابجا کرد!
علیرضا رضاداد دبیر ۶ دوره جشنواره فجر و مدیر چند ساله فارابی بعد از مدتی مدیریت در تلویزیون در سه دولت ، مدیریتهای مهم ترین پست های سینمای ایران را بر عهده داشتهاست. در مقاطع مختلف و در مورد فیلمهای زیادی نام رضاداد از سوی فیلمسازان مطرح شده.
رضاداد و جشنواره سال ۸۵ و حاشیههایش به همراه سنتوری به حاشیه رانده شده
سال ۸۵ و در دوران دبیری او در جشنواره فجر فیلم «سنتوری» تا روز آخر در جدول نمایش سینماها قرار نگرفت و نهایتا نامزد نشدن فیلم مهرجویی در بسیاری از رشتهها بحثهای زیادی را به وجود اورد و حتی شنیده میشد مخالفتهایی در آن دوره با جایزه بهرام رادان برای این فیلم وجود داشته که با اصرار هیات داوران این جایزه داده شدهاست. حتی جایزه مردمی سنتوری به شکل مشترک به مهرجویی و اخراجی های ده نمکی داده شد که باز هم بحثهایی را ایجاد کرد.
رضاداد در دوران مدیریت جواد شمقدری از پست های مدیریتی کنار گذاشته شد و با مجید مجیدی و محمد مهدی حیدریان سراغ ساخت فیلم «محمد رسول الله» رفتند،فیلمی که نشان از ارتباطات نزدیک این سه نفر داشت.
رضاداد در دولت حسن روحانی باز هم دبیر جشنواره فجر شد و اولین حواشی «آشغال های دوست داشتنی» هم مربوط به دوران رضاداد است. وقتی محسن امیریوسفی بارها گفت که رضاداد فیلمش را در دو دوره دبیریاش در جشنواره فجر داخل کیفش گذاشت و به هیات انتخاب نشان نداد، از نقش موثر این مدیر در اکران نشدن این فیلم حکایت داشت.
بعد از دو دوره دبیری محمد حیدری در جشنواره فجر با ورود محمد مهدی حیدریان به سازمان سینمایی و ابراهیم داروغه زاده به جشنواره فجر صحبتها درباره قدرت بالای رضاداد در سازمان سینمایی بیشتر شد و نام مرد در سایه جشنواره فجر به او داده شد.
فردی که بسیاری معتقدند حرف آخر را در تصمیمات سینمای ایران در دولت حسن روحانی میزند.
بیشتر بخوانید: انتقادات جانانه خواکین فینیکس بعد از دریافت جایزه بفتا