ماجرای فیلم مزاحمت خیابانی پارک ملت مشهد

فیلم مزاحمت خیابانی پارک ملت مشهد کلیپی چنددقیقهای است که چند جوان برای آنکه نشان دهند جامعهی ایران جامعهای خطرناک برای زنان است آن را ساختهاند. این فیلم جنجالهای زیادی به پا کرد. طبیعتاً عدهای موافق آن بودند و تأیید کردند که زنان جامعه همواره مورد آزارهای جنسی مردان قرار میگیرند، درعینحال برخی دیگر ضمن آنکه جامعهی ایران را عاری از این معضلات نمیدانستند، تأکید کردند که این فیلم غیرواقعی یا در واقع همان «فیک» است. پس از پخششدن این فیلم، خبر آمد که عوامل سازندهی فیلم مزاحمت خیابانی پارک ملت مشهد احضار شدهاند. چندوچون این ماجرا در ادامه گفته خواهد شد.
آیا فیلم مزاحمت خیابانی پارک ملت مشهد فیک است؟
فیلم مزاحمت خیابانی پارک ملت مشهد نشاندهندهی یک دختر و پسر است که پسر گوشی موبایل را دست میگیرد و جلوی دختر راه میرود و دختر هم به عنوان یک دختر تنها در خیابان مشغول قدمزدن میشود. پسر حین راهرفتن دختر فیلم میگیرد و ما متوجه میشویم که دختر بههنگام طیکردن یک مسیر کوتاه مجبور است مزاحمت چندین نفر را تحمل کند. روز بعد او تیپی متفاوت میزند و باز قضیه از همان قرار است. روز بعد اصلاً آرایش نمیکند، اما دوباره اوضاع به منوال قبل است.
به نظر میرسد که این فیلم فیک باشد. در اینکه برخی جوانان و حتی بزرگسالان جنس مذکر مزاحمتهایی برای خانمها ایجاد میکنند شکی نیست، اما اولاً این همه که در این فیلم نشان میدهند نیست و ثانیاً مهمترین نکته این است که در روز اول یک جوان با لباسی مشخص این دختر را دنبال میکند، اما روز بعد در مکانی دیگر دختر لباسی متفاوت پوشیده، اما همان پسر با همان لباسها دوباره سروکلهاش پیدا میشود و دختر را دنبال میکند.
آیا عوامل سازندهی فیلم احضار شدهاند؟
جانشین معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: موضوع «احضار» تهیه کنندگان کلیپ یک دختر مشهدی در پارک ملت صحت ندارد و صرفا جهت بررسی ابعاد موضوع «دعوت» شدهاند.
مهدی حقدادی بیان کرد: پس از نشر فیلم و واکنشهایی که در پی داشت، موضوع در دستور کار بررسی دادستانی قرار گرفت و تهیهکنندگان ویدئو صبح امروز دعوت شدند.
وی افزود: هیچ ارتباطی بین تولیدکنندگان این محتوا و شبکههای معاند وجود نداشته و حتی تیم تولیدکننده کلیپ، از قبل و در گذشته صفحه برخی از معاندین را هم بلاک کرده بودند که آن افراد جزو فالوورهای صفحهشان نباشند.
حقدادی با اشاره به بررسیهای صورت گرفته عنوان کرد: قصد این افراد صرفا بیان یک معضل اجتماعی بوده است و هیچ سوءنیتی هم نداشتهاند.
جانشین معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: درخصوص معرفی و بیان معضلات فرهنگی و اجتماعی هم نیاز به یکسری راهنمایی و هدایتهایی داشتند که با هماهنگی دستگاههای دیگر، به نهادهای متولی امر فرهنگی معرفی شدند تا در هنگام تهیه کلیپها، راهنماییهای لازم را کسب کنند.
همچنین بخوانید: پست جنجالی کتایون ریاحی پیرامون درگذشت علی انصاریان