شبکه‌های اجتماعی

عطر نوید محمدزاده تولید شد + فیلم تبلیغ

نوید محمدزاده بازیگر سینمای ایران ساعاتی پیش در اینستاگرام‌اش خبر از عرضه‌ی ادکلنی با نام خودش داد. در حال حاضر چند فروشگاه اینترنتی نیز عطر نوید محمد زاده یا بهتر است بگویم ادکلن نوید محمدزاده را برای ‌پیش‌فروش گذاشته‌اند!

عطر نوید محمدزاده

نوید محمدزاده اولین بازیگری نیست که نام‌اش روی عطر یا ادکلن درج می‌شود، پیش از او در همین ایران بوده‌اند بازیگرانی که نام‌شان روی ادکلن رفته و به برند تبدیل شده‌اند! لیلا حاتمی و لیلا اوتادی از جمله‌ی این افراد هستند.

بازیگری در سینمای ایران و پارو کردن پول توسط این افراد راه را برای آن‌ها جهت ورود به هر عرصه‌ای هموار می‌کند و از همین رو است که به فکر آن‌که نام خودشان را به «برند» تبدیل کنند و از این طریق نیز پولی به جیب بزنند می‌افتند.

عطر Navid در حال حاضر ۵۲۰ هزار تومان قیمت دارد. البته نام او روی پکیج دیگری با نام ست پرفیوم زنانه و مردانه ۱۰۰ میلی لیتر نیز قرار دارد که قیمت آن پکیج ۱ میلیون و ۴۰ هزار تومان است!

فیلم تبلیغ عطر نوید محمدزاده

در توضیح ادکلن نوید محمدزاده این‌گونه آمده‌است:

  • خانواده بویایی: میوه ای، گلی
  • نت های بالایی: نارنج، لیمو ترش و سیب سبز
  • نت های میانی: گل صد تومانی، گل رز و پرالین
  • نت های پایه: چوب سدر، مشک

شوخی‌هایی هم با عطر Navid در توییتر صورت گرفته‌اند. بعضی از آن‌ها را می‌توانید در زیر بخوانید:

  • ‏نوید محمدزاده بهتر بود اول از مام و ضدعرق شروع می‌کرد. ما مشکلات مهم تر از عطر داریم تو این مملکت.
  • برید خداروشکر کنین عطر تولید کرده و وارد صنعت لباس و پوشاک نشده
  • شما نیم ساعت توی آفتاب بدویی خودبخود بوی نوید محمدزاده رو میگیری دیگه . چرا باید این همه پول بدی؟
  • ‏اوکیه که نوید محمدزاده یه برند عطر داشته باشه ولی پسر هر طوری حساب می‌کنم نمیتونم ۵۲۰ تومن واسه خرید رایحه‌ی تریاک و زیرزمین و اعتیاد هزینه کنم.
  • اگه می‌دونستید برای درست کردن یه شیشه عطر Navid عصاره چند تا رکابی نوید محمدزاده رو می‌گیرن دیگه عطر نمی‌زدین!
  • ‏از این به بعد شب دیر بیام خونه گیر بدن لباست چرا بو میده میگم عطر نوید محمدزاده زدم
  • عطر نوید هم مثل پدر پسر شجاع و بابای آرات اسم نداره
  • ادکلن نوید محمد‌زاده ۵۲۰ تومن؟ فقط عکس ببره ، جدی جدی فک کرده ببر کوردستانه؟ اسم نوید محمدزاده میاد بوی زیرپیرهنی و تریاک میپیچه بعد این برداشته به اسم خودش عطر تولید کرده؟
بیشتر بخوانید
بولسونارو | لایحه جدید، قدرت غول‌های فناوری در حذف محتوا را محدود می‌کند

همچنین بخوانید: ماجرای اعدام وحید خزایی

آرش شمسی

کم کن طمع از جهان و میزی خرسند | از نیک و بد زمانه بگسل پیوند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

فقط نام را وارد کنید. نیازی به ثبت ایمیل نیست.

20 − نوزده =

دکمه بازگشت به بالا