اجتماعیهنرهنر هفتم

سیر تا پیاز شکایت سیروان خسروی از بهاره رهنما

شکایت سیروان خسروی از بهاره رهنما به جاهای باریک کشیده شده است. گویا ماجرای شکایت سیروان خسروی از بهاره رهنما جدی‌تر از آن است که در ابتدا تصور می‌شد. در ادامه شرح قصه‌ی شکایت سیروان خسروی از بهاره رهنما را خواهید خواند. 

آغاز کشمکش سیروان خسروی  و بهاره رهنما

حدود دو سال پیش و در فروردین ماه ۱۳۹۷، به‌دنبال افزایش شدید قیمت ارز و نابسامان شدن اوضاع اقتصادی کشور، سیروان خسروی- خواننده‌ی مشهور پاپ کشور- طی یک پست انتقادی در صفحه‌ی شخصی خود، از سلبریتی‌های حامیِ دولت انتقاد کرد. او در این پست نوشت:

مشمئزکننده‌تر از وضعیت اسفناک کشور، پست‌های انتقادی سلبریتی‌هایی هستش که پارسال همین موقع در حال یارگیریِ بنفش بودن، قبل‌تر هم مشغول یارگیریِ سبز و امروز هم که منتقدند و فردا هم حامیِ رنگِ مدِ روز و بابِ میل اکثریت خواهند بود. وقتی سلبریتی‌هایی که بیشترشون حتی در زمینه‌ی شغلی خودشون بی‌سواد هستن، الگو میشن، انتظاری بیش از این نباید داشت.

جزئیات شکایت سیروان خسروی از بهاره رهنما
پستی دیگر از سیروان خسروی علیه به قول خود او «سبز و بنفش»!

انتشار این پست به مذاق برخی از سلبریتی‌ها خوش نیامد. یکی از آن‌ها امیر مهدی ژوله – بازیگر سینما، طنزپرداز و فیلمنامه‌نویس – بود. او در کامنتی خطاب به این پست سیروان واکنش نشان داد. در بخشی از کامنتِ او آمده‌بود:

سیروان جان نفهمیدم الان دقیقاً از کجای ماجرا مشمئز میشی؟ برادر ما رای دادیم چون یه‌بار رای نداده‌بودیم احمدی‌نژادی رئیس‌جمهورمون شد که الان کل نظام دنبال خودش و پرونده‌هاش و اعوان انصارش کردن. ما ورِ سبز و بنفش بودیم چون فکر می‌کردیم ورِ مردمه!

شروع دعوای سیروان خسروی و بهاره رهنما

ماجرای دعوای سیروان خسروی و بهاره‌رهنما از جایی جدی می‌شود که بهاره رهنما در حمایت از کامنتِ ژوله خطاب به سیروان و سپس هک‌شدن صفحه‌‌ی اینستاگرام‌ِ او، این متن را توئیت می‌کند:

هک‌شدن اینستاگرامِ امیرمهدی‌ژوله، بعد از جوابِ دندان‌شکنش به این جوان جویای‌نام به‌خوبی نشون میده چه آدمایی پشت این افاضات فرمایشیِ ایشون بودن، قابل‌ذکر هست که امروز در تماسی از طرف خود ژوله متوجه هک‌شدنش شدم!

در ادامه بهاره‌رهنما، چند متن دیگر در این زمینه توئیت می‌کند و مطالبِ بعضاً ناشایستی را به سیروان نسبت می‌دهد:

 آقای خوش‌صدا. ایشون در هیچ کار خیری حضور نداشته و الان که دغدغه‌اش عود کرده معلومه که بهش فرمایش شده. هرکی میگه نون و پنیر تو یکی؟ تو یکی چی؟ آهان همون پسر خوب در حد ادب و سوادت حرف زدم که بفهمی!

جملات بالا گزیده‌هایی از توئیت‌های منتشر شده توسط بهاره رهنما خطاب به سیروان خسروی هستند که در آن زمان منتشر شدند. سیروان در آن مقطع به ظاهر در مقابل این حرف‌ها سکوت می‌کند اما همان زمان زمزمه‌هایی به گوش می‌رسد که درصدد شکایت از خانم بازیگر است.

بیشتر بخوانید
بیوگرافی امیر آقایی + رزومه‌ی کاری و عکس‌های قدیمی

۵۰ ضربه شلاق برای بهاره رهنما

ماجرای شکایت سیروان خسروی از بهاره رهنما بعد از دوسال هم‌چنان در ابهام بود تا این‌که چندی پیش، سیروان خسروی عکسی از رایِ دادگاه تجدید نظر استان تهران که در آن خانم ‌رهنما به‌ جرم افترا و نشر اکاذیب و توهین و هتک حرمت به ۵۰ ضربه شلاق تعزیری محکوم شده‌است را منتشر کرد.

شکایت سیروان خسروی از بهاره رهنما

واکنش بهاره رهنما به حکم ۵۰ ضربه شلاق

پس از انتشار این عکس و جنجالی‌شدن خبرِ حکم شلاق برای خانم بازیگر، او در لایوِ اینستاگرام‌اش این‌گونه به این موضوع واکنش نشان داد:

نگران من اصلا نباشید! ۴ میلیون فالوور دوست‌داشتنی و کلی از ملت ایران که اهل اینستاگرام نیستن، دعای خیرشون همیشه پشت سرمه! من چیزی را از شما پنهان نمی‌کنم و همیشه با شما صادق بودم، حتماً الان صلاح نیست راجع‌به این موضوع توضیح بدم.

حال باید منتظر ماند و دید عاقبت شکایت سیروان خسروی از بهاره رهنما و ماجرای حکم ۵۰ ضربه شلاقِ خانم بازیگر به کجا ختم می‌شود.

بیشتر بخوانید: ماجرای توهین سحر قریشی به پاکبان

آرش شمسی

کم کن طمع از جهان و میزی خرسند | از نیک و بد زمانه بگسل پیوند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

فقط نام را وارد کنید. نیازی به ثبت ایمیل نیست.

3 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا