سیاسی

رهبر طالبان کشته شد؟

روزنامه‌ی هشت صبح افغانستان در طی گزارشی به نقل از برخی منابع آگاه آورده‌است که ملا هبه‌الله – رهبر طالبان – چند ماه پیش بر اثر انفجاری که در کویته‌ی پاکستان رخ داده، جان‌اش را از دست داده‌است.

به گزارش خبر ببر و به نقل از روزنامه‌ی هشت صبح افغانستان، ملا هبه‌الله – رهبر طالبان – به همراه ملامطیع‌الله – رییس اطلاعات طالبان – و حافظ عبدالمجید – مسئول مالی طالبان – در اثر انفجار کویته کشته شده‌اند.

آن‌چنان‌که این منبع آورده‌است، این انفجار در منطقه‌ای حفاظت‌شده که مربوط به حافظ عبدالمجید در منطقه‌ی چالو باوری کویته بوده اتفاق افتاده‌است. البته تا کنون هیچ واکنشی خصوصاً از سوی طالبان به این خبر نشان داده نشده‌است.

۲۲ تن از اعضای طالبان کشته شدند

تقریباً همزمان با انتشار این خبر، سخنگوی وزارت کشور افغانستان خبر از کشته‌شدن ۲۲ تن از اعضای طالبان در بمب‌گذاریِ شهر چمتال در استان بلخ داد.

بیشتر بخوانید
سند چشم‌انداز استراتژی 2020 دموکرات‌ها در قبال ایران منتشر شد

آرش شمسی

کم کن طمع از جهان و میزی خرسند | از نیک و بد زمانه بگسل پیوند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا