حوادث

ماجرای عجیب و وحشتناک خودکشی کارمند بانک ایلام + عکس

افشین حیدریان اهل ایلام پس از آن‌که با اسلحه خانواده‌اش را به قتل رساند، خود را به بانک رساند و در آن‌جا با جنجال‌ها و دعواهای لفظی‌ای که داشت، خودکشی کرد. خودکشی کارمند بانک ایلام در شهر ایلام بسیار جنجالی شد، به‌گونه‌ای که در این دوران که کروناویروس جولان می‌دهد، چند صد ایلامی روبه‌روی بانک تجمع کرده‌بودند و حس کنجکاوی‌شان تحریک‌شان می‌کرد تا بدانند علت خودکشی کارمند بانک ایلام چه بوده‌است. البته آن‌ها که تجمع کرده‌بودند خبر نداشتند که افشین حیدریان نه صرفاً خود بلکه خانواده‌اش را هم کشته‌است.

جسد خونینِ افشین حیدریان در آبدارخانه‌ی بانک افتاده بوده و همکاران او که احتمالاً به‌شدت شوکه بوده‌اند، پتویی روی او انداخته بوده‌اند تا زمانی که پلیس یا آمبولانس سر رسد.

افشین حیدریان
افشین حیدریان

ماجرای خودکشی کارمند بانک ایلام

افشین حیدریان اول صبح همچون همیشه وارد بانک می‌شود و همکاران‌اش نیز تک‌به‌تک حاضر می‌شوند؛ اما امروز همچون همیشه نیست و قرار است اتفاقی عجیب روی دهد. حیدریان که از همان نگاه نخست مشخص بوده که حال و هوای همیشگی‌اش را ندارد، شروع به داد و بیداد می‌کند و به همه می‌گوید که خود خانواده‌اش را کشته‌است. او اسلحه در دست دارد و موجبات ترس دیگران را فراهم آورده‌است. همکاران‌اش شوکه اند و جرأت نمی‌کنند که به او نزدیک شوند، در این بین یکی‌شان پا پیش می‌گذارد و نزدیک می‌شود، اما حیدریان می‌گوید اگر یک گام دیگر بردارد شلیک می‌کند. او اما در این بین، به همکاران‌اش می‌گوید که پیش از آن که صبح به بانک بیاید چه اتفاقی افتاده‌است!

ماجرای قتل عام خانواده‌اش چیست؟

یکی از شاهدان در مورد ماجرای صبح امروز گفته‌است:

افشین همیشه عصبانی و ناراضی بود. او مشکل خاصی با خانواده‌اش نداشت و پسر بزرگ‌اش که ۱۸ سال داشت، جوان آرامی بود. اما گاهی با هم جر و بحث‌شان می‌شد و شب قبل هم باز بین آن‌ها مشاجره اتفاق افتاده بود. افشین پسرش را تهدید کرده بود و او به کلانتری محل رفته بود و موضوع درگیری‌شان را به پلیس اطلاع داده بود. اما پدرش عصبانی شده‌بود و وقتی او به خانه برگشت، او را با گلوله از پای درآورده بود. همان موقع همسر افشین بالا سر پسرش رفته بود و می‌خواسته به صورت او دست بکشد که افشین او را هم به ضرب گلوله اسلحه شکاری از پای در آورده‌بود. بعد هم بالای سر پسر کوچک‌اش که ۱۱ سال داشت رفته بود و او را هم با شلیک گلوله کشته‌بود.

وی ادامه داد:

افشین از اوضاع مالی خود شکایت داشت و با این که زندگی خوبی داشت، همیشه انسان گله‌مندی بود. او این اواخر زیاد از مرگ حرف می‌زد و می‌گفت این دنیا دیگر جای خوبی برای زندگی نیست.

اظهارات فرمانده انتظامی شهرستان ایلام در مورد خودکشی کارمند بانک ایلام

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام گفت: صبح امروز و با استفاده از سلاح شکاری، پدری پس از به قتل رساندن زن و ۲ فرزندش به زندگی خودش نیز با اسلحه شکاری پایان داد.

بیشتر بخوانید
ماجرای خودکشی دختر و پسر در رودخانه کارون + فیلم و عکس

سرهنگ جمال موسوی با اعلام این خبر اظهار داشت: ساعاتی پیش و در پی تماس‌های مردمی با فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع قتل در یکی از محله‌های شهر ایلام، بلافاصله ماموران به محل اعزام شدند.

وی افزود: با حضور مأموران در محل مشخص شد پدری به علت مشکلات خانوادگی، زن و ۲ فرزند خود را با اسلحه شکاری به قتل رسانده و سپس با همان سلاح به زندگی خود نیز پایان داده است.

پدر خانواده کارمند یکی از شعب بانک در ایلام بوده است. او پس از این‌که با اسلحه گرم خانواده خود (همسر و فرزندان) را به قتل می‌رساند، با حضور در شعبه بانک و تهدید کارمندان و درگیری لفظی، خودکشی می‌کند.

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام خاطرنشان کرد: هم اکنون با حضور ماموران انتظامی این شهرستان، امنیت در محل برقرار و اجساد قاتل و مقتولین جهت سیر مراحل قانونی تحویل پزشکی قانونی شدند.

آرش شمسی

کم کن طمع از جهان و میزی خرسند | از نیک و بد زمانه بگسل پیوند

نوشته های مشابه

‫۵ نظرها

    1. این بنده خدا کل سرمایشو توی بورس گذاشته بوده که دود میشه میره رو هوا، این اراجیف چیه با پسرش مشکل داشتو همیشه از اوضاع مالیش گله داشت، خجالت بکشید، تازه بچه دومشم دختر بوده، این دولت چیکار کرد با این مردم…

دیدگاهتان را بنویسید

فقط نام را وارد کنید. نیازی به ثبت ایمیل نیست.

8 − یک =

دکمه بازگشت به بالا