
غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوهی قضاییه امروز ۲۴ تیرماه ۱۳۹۹ در گفتوگو با خبرنگاران گفت حکم اعدام رضا عسگری به جرم جاسوسی برای سازمان سیا هفتهی پیش اعلام شده است. او تأکید کرد که ما در مورد امنیت کشورمان با کسی تعارف نداریم.
اما رضا عسگری که بود؟ غلامحسین الهامی در این زمینه توضیح داد:
رضا عسگری یکی از جاسوسانی بود که کارمند بازنشسته هوافضای وزارت دفاع کشور بود و سالها در این وزارتخانه کار کرده بود و با بازنشستگی پیش از موعد در سال ۹۵ بازنشسته شده بود و در سالهای پایانی خدمت و بعد از بازنشستگی به سرویس سیا وصل شده بود و به جهت اینکه آشنایی با فعالیتهای موشکی ما داشت، برخی از آنها را به سازمان سیا فروخت و پول گرفت که شناسایی و بازداشت و محاکمه و درنهایت محکوم به اعدام شد و هفته گذشته حکماش اجرا شد.
وضعیت زندان زنجان مناسب است
غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در مورد نامهای که نرگس محمدی از زندان زنجان نوشته و از وضعیت بد بهداشت در این زندان گفته اظهار کرد:
سلامت زندانیان و بهداشت محیط زندان جزو برنامههای اصلی ماست. سلامت زندنیان فاغ از میزان جرم و شخصیتی که دارند جزو برنامه هاست و تمام تلاش خود را برای سلامت همه انجام خواهیم داد و تبعیضی بین زندانیان نداریم. چه قتل و آدمربایی و چه قتل عمد؛ هم سلامت آنها را در دستور کار قرار دادیم و این کار را انجام میدهیم و هرگاه نسبت به هر زندانی حتی اگر مشکوک شدیم که کسی مبتلا هست، اقدامات لازم را برای همه زندانیان انجام میدهیم. جمهوری اسلامی ایران نوعی رفتار کرده که سلامت زندانیان تامین شده است. به شایعات توجه نکنید که کسی مبتلا شده است. قبلا در یکی دیگر از استان ها شایعه شد که صحت نداشت.
موسوی مجد هنوز اعدام نشده است
اسماعیلی همچنین در مورد اعدام موسوی مجد جاسوس گفت:
اجرای حکم فرآیندی دارد و اینگونه نیست که امروز قطعی شد و فردا اجرا شود. این حکم اجرا نشده ولی جزو حکمهای لازمالاجرای ماست. کاری به فضاسازیها نداریم ولی امنیت جامعه و کشور خط قرمز ماست و هرکسی بخواهد آن را به مخاطره بیندازد، دستگاه قضا ورود خواهد کرد و در این حوزه اهل مسامحه نیستیم. مگر می شود کسی اسرار کشور را به بیگانگان بفروشد و ما بیکار باشیم.
یک نظر