فوتبالیورزشی

جنجال‌های ادامه‌دارِ افشای قرارداد مسی

چند ماهی است که مسی و بارسلونا وارد حاشیه شده‌اند و هر بار ماجرایی جدید برای آن‌ها اتفاق می‌افتد. تازه‌ترین حاشیه که به‌شدت مسی را خشمگین کرده افشای قرارداد او با بارسلونا است. قرارداد مسی با بارسلونا بسیار نجومی و تا حدی باورنکردنی است. برخی برآن اند که مسی حتی اگر بهترین بازیکن تاریخ فوتبال باشد هم نباید این همه دریافتی داشته باشد و برخی دیگر گله‌مند اند از مسی که زمانی که بارسلونا به‌شدت با مشکلات مالی دست‌وپنجه نرم می‌کند او چنین قراردادی با بارسلونا دارد. ماجرای افشای قرارداد مسی البته در شبکه‌های اجتماعی واکنش‌های بسیاری داشته، اما حاشیه‌ها و تبعات‌اش صرفاً به شبکه‌های اجتماعی محدود نیستند، این ماجرا واکنش‌های سران باشگاه بارسلونا را به همراه داشته و برخی می‌گویند حتی می‌تواند مسی را بیشتر برای خروج از بارسلونا ترغیب کند.

قرارداد مسی با بارسلونا چقدر است؟

روزنامه‌ی ال موندو قرارداد مسی با بارسلونا را فاش کرده‌است. این روزنامه آورده است که قرارداد لیونل مسی در سال ۲۰۱۷ گران‌ترین قرارداد کل تاریخ فوتبال است. بر طبق این قرارداد، از تاریخ نوامبر ۲۰۱۷ تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۱ کل دریافتی لیونل مسی از بارسلونا ۵۵۵ میلیون و ۲۳۷ هزار یورو است؛ یعنی سالی ۱۳۹ میلیون یورو. این در حالی است که گران‌ترین بازیکن لیگ برتر انگلیس – یعنی داوید دخیا – سالانه ۲۰ میلیون یورو دریافت می‌کند!

قرارداد مسی با بارسلونا

جالب آن‌که در قرارداد مسی دو پاداش بزرگ درج شده‌است: یکی ۱۱۵ میلیون یورو برای تمدید قرارداد و دیگری ۷۸ میلیون یورو برای وفاداری به باشگاه بارسلونا!

تا کنون که تقریباً در اواخر مدت قرارداد مسی هستیم، او ۹۲ درصد قراردادش یعنی ۵۱۱ میلیون یورو را دریافت کرده‌است و جالب آن‌که در طی سه سال اخیر بارسلونا هیچ موفقیتی در اروپا نداشته‌است.

بیشتر بخوانید
محمود یاوری سرمربی فوتبال درگذشت

نکته‌ی منفی دیگری که در ارتباط با این قرارداد است این است که بارسلونا درحال‌حاضر بیش از ۱ میلیارد یورو بدهی دارد و قطعاً مسی روی این میزان بدهی تأثیرگذار بوده‌است.

واکنش مسی به افشای قرارداد

جالب آن‌که لیونل مسی که بر طبق این اسناد بیشترین دستمزد تاریخ ورزش جهان را دریافت می‌کند، اصلاً این خبر را تکذیب نکرده و فقط گفته که از ال موندو و همچنین از بارتومئو – مدیر پیشین بارسلونا – شکایت خواهد کرد. گفته می‌شود وکیل مسی درحال بررسی پرونده‌ها و مدارک برای شکایت از ال موندو و بارتومئو است.

قابل‌ذکر است که پس از افشای قرارداد مسی، او شب گذشته در بازی بارسلونا با اتلتیکو بیلبائو از روی ضربه آزاد گل اول بارسلونا را به ثمر رساند.

باشگاه بارسلونا نیز اعلام کرده‌است که این قرارداد محرمانه بوده و ال موندو حق انتشار آن را نداشته‌است، از این رو آن‌ها از این روزنامه شکایت خواهند کرد. در صحبت‌های سران بارسلونا و خود مسی هیچ اثری از تکذیب میزان دریافتی مسی نیست و به نظر می‌رسد که میزان دریافتی مسی طی سه سال اخیر همین است که ال موندو منتشر کرده‌است.

بارتومئو افشای قرارداد مسی را تکذیب کرد

قرارداد مسی با بارسلونا

خود مسی نظر داشت که کار بارتومئو بوده که قرارداد به دست ال موندو رسیده و از این رو خواهان شکایت از اوست، اما بارتومئو این اتهام را انکار کرده‌است. او در گفت‌و‌گوی زنده با برنامه‌ی تلویزیونی Esport3 اسپانیا در واکنش به متهم‌شدن‌اش به افشای جزئیات محرمانه قرارداد مسی گفت:

این یک مسئله بسیار جدی است و افشار جزئیات قراردادهای حرفه‌ای بازیکنان کاملاً غیرقانونی است. حرف زدن در تلویزیون و متهم کردن این و آن کار آسانی است، اما اینجا دیگر جای شوخی‌کردن نیست، چون اینطوری کار به دادگاه و مقامات قضایی کشیده می‌شود. بدون شک، لئو استحقاق حقوقی که می‌گیرد را دارد، هم از نظر حرفه‌ای و هم از جنبه‌ی مسائل تبلیغاتی و بازرگانی و اگر دردسرهای به‌وجودآمده در نتیجه‌ی شیوع کرونا برطرف شود، بارسلونا بدون هیچ مشکلی می‌تواند این رقم را به او بپردازد.

همچنین بخوانید: بیوگرافی لیونل مسی

بیشتر بخوانید
حواشی حضور هانی کرده در تمرین استقلال ادامه دارد + عکس

آرش شمسی

کم کن طمع از جهان و میزی خرسند | از نیک و بد زمانه بگسل پیوند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

فقط نام را وارد کنید. نیازی به ثبت ایمیل نیست.

دو × 5 =

دکمه بازگشت به بالا