تکنولوژیخانه‌داریسایر گجت‌هاسبک زندگی

جاروبرقی کیسه دار یا جاروبرقی بدون کیسه؟ | کدام بهتر است؟

اگر می‌خواهید به‌هنگام خرید جاروبرقی شرایط بهتری را تجربه کنید باید پیش از خرید معیارهای‌تان را به‌درستی بشناسید و بدانید که کدام‌یک از انواع جاروبرقی توانایی آن را که نیازهای‌تان را برطرف کنند دارند. بدیهی است که با دانستن نوع، اندازه، برند و سایر ویژگی های جاروبرقی بهتر می توان به آن‌چه که مد نظر است دست یافت. در همین راستا، از معیارهایی که می‌بایست حتماً به آن‌ها دقت داشت کیسه دار بودن یا بدون کیسه بودن جاروبرقی است. تمرکز ما در این نوشتار بر روی همین موضوع است و قصد داریم به طور مفصل در مورد مزایا و معایب جاروبرقی‌های کیسه دار و مخزن دار صحبت کنیم تا کمکی باشد به شما برای یک خرید بهتر. با ما همراه باشید تا ابتدا به مزایای این دو جارو و پس از آن به معایب هر یک از این دو مدل بپردازیم.

مزایای جاروبرقی‌های کیسه دار

جاروبرقی‌های کیسه دار نوع متداول جاروبرقی‌ها هستند. زباله‌ها و خاکروبه‌ها در کیسه‌ی این نوع جاروبرقی‌ها جمع می‌شوند و پس از پر شدن می‌توان به راحتی کیسه‌شان را تعویض کرد. گفتم تعویض و نه خالی، چرا که کارشناسان بهداشت بر این نظر اند که با هر بار  پر شدن کیسه بهتر است آن کیسه دور انداخته شود و از کیسه‌ای جدید استفاده گردد. درواقع  کیسه‌های یک‌بار‌مصرف بسیار بهداشتی‌تر از کیسه‌های چندبارمصرف هستند.

جاروبرقی کیسه دار یا جاروبرقی بدون کیسه

مزایای جاروبرقی‌های کیسه دار عبارت از موارد زیر هستند:

۱- جاروهای برقی کیسه دار بهداشتی هستند

جاروبرقی‌های پاکتی یا همان کیسه‌ای بهداشتی هستند. این قضیه علل مختلفی دارد، از بسته‌بودن کیسه گرفته تا تعویض بدون گرد و خاک کیسه. افزون بر این، در این نوع جاروبرقی‌ها هیچ نیازی نیست که فیلتر بهداشتی به طور مکرر تمیز شود، درحالی‌که در جاروبرقی‌های مخزن دار باید به شکل منظم فیلتر بهداشتی تمیز شود.

بیشتر بخوانید
ماکزیمم مدت‌زمان لایو اینستاگرام افزایش یافت

فارغ از این موارد، این نوع جاروبرقی برای افرادی که آلرژی دارند نیز مفید است. کیسه این نوع از جاروبرقی‌ها بسته است و مانع از آن می‌شود که گرد و غبار خاکروبه‌ها به هوا بازگردد.

۲- جاروهای برقی کیسه دار سازگاری بیشتری با فیلتر هپا (Hepa) دارند

از فیلتر هپا در هر دو نوع جاروبرقی استفاده می‌شود اما این جاروبرقی‌های کیسه دار هستند که سازگاری بیشتری با فیلتر هپا دارند. فیلتر هپا گزینه‌ای عالی برای گیر انداختن ذرات آلاینده در منزل است، چراکه این نوع فیلتر توانایی جذب ۹۹.۹۷ درصد ذرات آلرژی‌زا و آلاینده در سطح هوا را داراست.

۳- نیازی به نگهداری دردسرساز ندارند

خوبیِ دیگری که جاروبرقی‌های پاکتی دارند این است که به‌سبب آن‌که کیسه‌های آن‌ها دیربه‌دیر پر می‌شوند و همچنین فیلتر در درون کیسه قرار دارد نیاز به نگهداری زیادی ندارند و به مدت طولانی می‌توان بدون آن که رسیدگی خاصی به آن‌ها شود ازشان استفاده کرد.

مزایای جاروبرقی‌های بدون کیسه

جاروبرقی‌های بدون کیسه نیز مزایای خاص خود را دارند و همین است که موجب شده همواره مقایسه میان جاروبرقی کیسه دار و جاروبرقی بدون کیسه وجود داشته باشد.

مزایای این نوع جاروبرقی عبارت اند از:

۱- جاروبرقی‌های بدون کیسه هزینه‌ی نگهداری کمی دارند

از جمله برتری‌هایی که جارو برقی مخزن دار یا جاروبرقی بدون کیسه به جاروبرقی کیسه‌ای دارد این است که در این نوع جاروبرقی هر بار نیازی به تعویض کیسه و در نتیجه صرف هزینه برای خرید کیسه جدید نیست. در این نوع جاروبرقی‌ها، آشغال‌ها به مخزن وارد می‌شوند و بایستی پس از پر شدن مخزن آن را خالی کرد.

بیشتر بخوانید
وقتی مغز انسان چیزی یاد می‌گیره خودشو با اون سازگار می‌کنه، اما هوش مصنوعی برعکس عمل می‌کنه.

۲- مخزن شفاف دارند

در جاروبرقی‌های بدون کیسه یا همان مخزن‌دار، معمولاً مخزن را شفاف می‌سازند و این قضیه خود تبعات مثبتی به همراه داشته است. نخست آن‌که با شفاف‌بودن مخزن می‌توان به‌راحتی از پر بودن مخزن مطلع شد و اقدام به تخلیه‌ی آن کرد. دوم آن‌که می‌توان آشغال‌ها قابل‌مشاهده هستند و بنابراین درصورتی که جاروبرقی یک وسیله‌ی با ارزش و مهم را بمکد و آن را به مخزن بفرستد، می‌توان از این موضوع مطلع شد. سوم آن که صرفاً با یک نگاه به مخزن می‌توان از درست‌کارکردن جاروبرقی اطمینان حاصل کرد.

جاروبرقی کیسه دار یا جاروبرقی بدون کیسه
جاروبرقی کیسه دار یا جاروبرقی بدون کیسه

۳- با محیط زیست سازگار هستند

بدیهی است که جاروبرقی‌های بدون کیسه که نیازی به تعویض کیسه و دور انداختن آن در طبیعت ندارند کمک بیشتری به محیط زیست می‌کنند.

معایب جاروبرقی های کیسه دار یا پاکت دار

حال که به‌طور مختصر به معرفی مزایای هر دو نوع جارو پرداختیم، نوبت به فهرست‌کردن معایب این دو نوع جارو است. ابتدا از معایب مدل کیسه دار آغاز می‌کنیم:

۱- مشکلات مربوط به کیسه

کیسه‌دار بودن این نوع جارو، با وجود آن که مزایایی را به همراه داشته، موجب به‌وجودآمدن معایبی نیز شده است. یکی از این معایب این است که بارها باید برای خرید کیسه هزینه صرف شود و این در حالی است که جاروبرقی های بدون کیسه چنین مشکلی ندارند. دوم آن که ممکن است به هنگام جارو کشیدن، کیسه پر شود و کاربر را مجبور به تعویض کیسه کند. در این حالت، به احتمال زیاد کاربر دست از جارو زدن می‌کشد و به این ترتیب، فرآیند جارو زدن نیمه‌کاره می ماند.

بیشتر بخوانید
این گوشی‌های هواوی و آنر اندروید 11 را دریافت می‌کنند

گاه حتی مشکلی دیگر نیز ممکن است به وجود آید و آن پیدا نشدن کیسه برای جاروبرقی‌های قدیمی است.

۲- ضعیف‌شدن مکش جارو در اثر پرشدن کیسه‌ی جاروبرقی

مشکلی دیگر که ممکن است در جاروبرقی‌های کیسه دار رخ دهد این است که هر چه کیسه پر تر شود قدرت مکندگی کمتر می‌شود. البته برخی مدل‌ها وجود دارند که با وجود پر شدن کیسه همان مکندگی اولیه را حفظ می کنند.

معایب جاروبرقی های بدون کیسه

۱- بهداشت کمتر

جاروبرقی‌های بدون کیسه به نسبت نوع کیسه دار کمتر بهداشتی تر اند، زیرا در جاروبرقی‌های کیسه دار پس از پر شدن کیسه به‌سادگی می‌توان کیسه را دور انداخت، اما در این نوع جاروبرقی‌ها موقع خالی‌کردن مخزن ممکن است برخی از ذرات آلاینده وارد محیط شوند.

۲- نگهداری بیشتر

این نوع جاروها به نسبت نوع کیسه دار نگهداری بیشتری نیاز دارند.

سخن آخر

از لحاظ قدرت مکندگی و امکانات، هیچ یک از این دو نوع مدل به صرف کیسه‌دار یا بی‌کیسه‌بودن بر دیگری برتری ندارند بلکه این مدل جاروبرقی است که می تواند نشان از امکانات و قدرت مکندگی باشد.

اما به هر حال هر یک از شما ممکن است توقعات خاص خود را از جاروبرقی داشته باشید و به همین دلیل می‌توان گفت که انتخاب گزینه‌ی بهتر از میان این دو نوع به توقعات شما بستگی دارد – به این که کدام یک از معایب این دو نوع بیشتر برای شما آزاردهنده اند.

همچنین بخوانید: راهنمای خرید کولر گازی

آرش شمسی

کم کن طمع از جهان و میزی خرسند | از نیک و بد زمانه بگسل پیوند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا