اطلاعات‌محور

بهترین اپلیکیشن‌های آموزش زبان‌های خارجی را با هم بررسی کنیم

امروزه یادگیری زبان به یک ضرورت تبدیل شده‌است. در صورت دانستن زبان شما می‌توانید در ادامه تحصیلاتتان موفق‌تر باشید و در سفرهای خارجی خود می‌توانید به راحتی ارتباط برقرار کنید. حتی به این وسیله اعتماد به نفستان را تقویت کنید. اگر شما هم قصد دارید تا به یادگیری زبان‌های خارجی بپردازید. با این وجود زمان کافی برای شرکت در کلاس‌ها را ندارید. پس اپلیکیشن‌های آموزش زبان می توانند راهکار مفیدی برای یادگیری زبان در منزل بدون صرف هزینه های گزاف باشند.

معرفی بهترین اپلیکیشن های موجود برای آموزش زبان انگلیسی

۱- Doulingo

بهترین اپلیکیشن‌های آموزش زبان‌های خارجی را با هم بررسی کنیم

بدون شک Doulingo در بین تمامی اپلیکیشن های موجود یکی از استثنایی‌ترین برنامه‌های کاربردی به شمار می‌رود. این اپلیکیشن برای اندروید و اپل طراحی شده و دسترسی به آن رایگان می‌باشد. Doulingo  به عنوان یک اپلیکیشن زبان انگلیسی محبوب توانسته‌است در سال‌های اخیر محبوبیت فراوانی را در بین کاربران به دست بیاورد. این اپلیکیشن زبان انگلیسی برای افراد مبتدی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

Doulingo به نوآموز کمک می‌کند تا روزانه فقط در عرض ۲۰ دقیقه سرعت یادگیری زبان انگلیسی را افزایش دهد. درس واژه‌هایی که در این اپلیکیشن  زبان انگلیسی  گردآوری شده‌اند به زبان اموز این امکان را می‌دهد تا در خصوص ۷ واژه جدید حول یک موضوع مشخص مهارت های لازم را کسب کند و امتیازات لازم را نیز پس از ارائه و تکمیل درس واژه‌های روزانه از طریق این اپلیکیشن دریافت نماید.

در سراسر جهان بیش از ۲۰۰ میلیون نفر از اپلیکیشن زبان انگلیسی Doulingo به منظور فراگیری زبان انگلیسی استفاده می‌کنند. این اپلیکیشن به صورت رایگان، زبان‌های مختلفی از جمله انگلیسی، اسپانیای، ایتالیایی و بسیاری دیگر از زبان‌های ملل دنیا را به شما آموزش خواهد داد.

۲- Rosetta Stone

بهترین اپلیکیشن‌های آموزش زبان‌های خارجی را با هم بررسی کنیم

رزتا استون نرم افزاری ارزشمند و فوق‌العاده برای آموزش زبان در محیط اندروید می‌باشد که با استفاده از شیوه‌های بصری و صوتی به همراه آزمون در پایان هر دوره آموزشی به شکل منحصر به فردی شما را در یادگیری زبان یاری می‌کند. زبان‌هایی نظیر یادگیری زبان اسپانیایی (لاتین امریکا یا اسپانیا)، انگلیسی (ایالات متحده یا بریتانیا)، فرانسوی، ایتالیایی، آلمانی، چینی (ماندارین)، عربی، هلندی، فیلیپینی (تاگالوگ)، یونانی، عبری، هندی، ایرلندی، ایتالیایی، ژاپنی، کره ای، پارسی (فارسی)، لهستانی، پرتغالی (برزیل)، روسی، سوئدی، ترکی، ویتنامی. توسط این برنامه پشتیبانی می‌شوند.

بیشتر بخوانید
برنامه‌ریزی ساخت شهر بیت کوین السالوادور در دامنه آتشفشان Conchagua
ویژگی‌های برنامه:
  •  یادگیری و آموزش از طریق صحبت کردن، گوش دادن و خواندن.
  • بهبود تلفظ کلمات و طبیعی کردن لهجه
  • پشتیبانی از زبان های مختلف روز دنیا، من جمله زبان فارسی
  • برسی پیشرفت آموزشی شما در دروس.
  • محیطی تعاملی برای آموزش.
  • و …
۳- Word Up

بهترین اپلیکیشن‌های آموزش زبان‌های خارجی را با هم بررسی کنیم

همان‌طور که از نام این برنامه پیدا است، تمرکز این برنامه بیشتر روی یادگیری کلمات قرار گرفته است. انتقال اطلاعات از حافظه کوتاه مدت به بلند مدت، لایتنر (Leitner) با دست گذاشتن روی همین روش عملی یکی از کارآمدترین راه‎های یادگیری مباحث حفظی را ارائه داد. تحقیقات نشان می‌دهند در همان لحظه که یک مطلب را می‌خواهید حفظ کنید، نزدیک به ۸۰ درصد آن بعد از مدتی از یادتان می‌رود و قبل از رسیدن به حافظه بلند مدت حذف می‌شوند اما اگر این روند حفظ کردن در فاصله‌های زمانی مشخص تکرار شود، کم کم این اطلاعات راه‌شان را به حافظه بلند مدت هم پیدا می‌کنند و بنابراین خیلی دیرتر از ذهن بیرون می‌روند. WordUp برای تقویت واژگان کاربران از همین روش استفاده کرده و این مهمترین دلیلی است که بین صدها اپلیکیشن یادگیری زبان بد نیست WordUp را در اولویت بگذارید.

در نهایت باید بگوییم که WordUp با دست گذاشتن روی روش آموزش لایتنری و ویژگی‌های جذابش می‌تواند گزینه خوبی برای یادگیری زبان باشد. هرچند این برنامه برای مبتدیان و کسانی که برای یادگیری زبان انگلیسی جدید هستند نیست. فقط نکته اینجاست که این برنامه آفلاین است ولی اگر می‌خواهید کاربرد کلمات در فیلم‌ها را ببینید باید به اینترنت وصل بشوید.

۴-Tandem

بهترین اپلیکیشن‌های آموزش زبان‌های خارجی را با هم بررسی کنیم

بهترین راه تمرین زبان انگلیسی این است که در معرض افراد انگلیسی زبان قرار بگیرید و با آنها تمرین کنید. اپلیکیشن تاندم با نام کامل Tandem Language Exchange یک برنامه کارا برای کسانی است که قصد تمرین جدی زبان را دارند. اپلیکیشن تاندم یکی از برترین و پرطرفدارترین برنامه‌های آموزش زبان می‌باشد که روش متفاوتی نسبت به سایر اپلیکیشن ها انتخاب کرده است. در واقع تاندم یک برنامه کمکی آموزشی می‌باشد که محیطی همچون برنامه‌های چت را به شما ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید
رسوم و آداب سیگار کشیدن برای افراد سیگاری

این محیط پویا و مفرح برنامه Tandem می‌تواند کمک زیادی به علاقمندسازی شما به یادگیری زبان داشته باشد. در این برنامه شما می‌توانید همچون شبکه های اجتماعی تمامی کاربران این برنامه را مشاهده کنید و در صورتیکه زبان پروفایل آنها متناسب با زبانی که شما قصد یادگیری آن را دارید باشد، می توانید یادگیری به همراه دوست را آغاز کنید.

زبان های آموزشی موجود در تاندم گسترده‌اند و شما می‌توانید هر زبانی غیر از انگلیسی را نیز در این برنامه تمرین کنید چرا که اپلیکیشن تاندم بیش از ۱۵۰ زبان مختلف را تحت پوشش قرار می‌دهد. محبوب‌ترین و پرکاربرد‌ترین زبان‌های مورد استفاده کاربران در برنامه تاندم انگلیسی، فارسی، عربی، لاتین، کره ای، فرانسوی، اسپانیایی، پرتغالی، آلمانی، روسی و… می‌باشند.

۵- Bussu

بهترین اپلیکیشن‌های آموزش زبان‌های خارجی را با هم بررسی کنیم

اپلیکیشن بوسو یکی از بهترین برنامه‌های موبایلی برای سیستم عامل اندروید و آیفون برای تقویت مهارت‌های زبان است. شما در این اپلیکیشن می‌توانید کسانی را پیدا کنید که زبان مادریشان همان زبانی است که شما در حال یاد گرفتنش هستید. ارتباط با این افراد می‌تواند بیشترین کمک را به شما در تقویت زبانتان بکند. شما می‌توانید مطالب جدیدی از جمله اصطلاحات رایج یک زبان را یاد بگیرید و از همه مهم‌تر اینکه تا حد زیادی از صحت مطالبی که از آنها یاد میگیرید؛ مطمئن باشید. عکس همین موضوع هم صادق است، یعنی در عین حال که طرف مقابل زبان مادری‌اش را به شما یاد می‌دهد و شما هم می‌توانید به او در یاد گرفتن زبان مادری‌تان کمک کنید.

‏مثلا فرض کنید در حال یادگیری زبان اسپانیایی هستید. با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید فردی را پیدا کنید که زبان مادری‌اش اسپانیایی است و در حال یاد گرفتن زبان فارسی است. شما می‌توانید به او در یاد گرفتن فارسی کمک کنید و او نیز به شما در یاد گرفتن اسپانیایی کمک کند.

بیشتر بخوانید
شرکتی که چون نامش زمانی ارج و قرب خاصی نزدمان داشت
۶- Memrise

بهترین اپلیکیشن‌های آموزش زبان‌های خارجی را با هم بررسی کنیم

اگر شاغل باشید یا وقت کافی برای رفتن به کلاس زبان را نداشته باشید بهترین راه برای به روز نگه داشتن علم زبانتان استفاده از اپلیکیشن ممرایز می‌باشد. با دانلود Memrise می‌توانید مهارت‌های زبانی خود را تقویت کنید. تفاوت این برنامه با مترجم گوگل این است که از آن برنامه برای ترجمه و استفاده موردی استفاده می‌شود. برای مثال در هنگام سفر می‌توانید با قابلیت ترجمه عکس گوگل ترنسلیت هر تابلویی را ترجمه کنید اما Memrise به شما یاد می‌دهد که در هر موقعیتی چگونه صحبت کنید و چه بگویید.

برای آموزش بهتر و تثبیت موضوعات تمرین‌های مختلف و جالبی هم برای دانشجویان در نظر گرفته که حتما به شما کمک خواهند کرد تا بهتر زبان مورد نظرتان را بیاموزید. جالب است بدانید که این تمرین‌ها از پایه‌های پیشرفته SAT ،GMAT ،TESOL ،TOEFL استخراج شده‌اند. با دانلود Memrise به بیش از ۲۰۰ زبان زنده دنیا از جمله زبان شیرین پارسی و زبان‌های اسپانیایی، فارسی، فرانسوی، آلمانی، انگلیسی، چینی و غیره دسترسی دارید و می‌توانید برای یادگیری از آن کمک بگیرید.

گردآوری شده به همت: مهرداد آل‌آقا

مهان صمدی طاری

جست‌وجو‌گر و تحلیلگری که سعی دارد با تمام استعدادها و توانایی هایش پیش از هر چیزی، انسان باشد. «دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست!»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا