شبکه‌های اجتماعی

افزایش پیام‌های یادآوری‌ واتس‌اپ با نزدیک شدن به مهلت به‌روزرسانی

کاربرانی که هنوز شرایط و ضوابط جدید پیامرسان واتس‌اپ را نپذیرفته‌اند، پس از پایان مهلت آن در 15 ماه مه، یادآوری‌های مداوم دریافت خواهند کرد.

این تغییرات در درجه اول به نحوه تعامل مشاغل با مشتریان مربوط می‌شود. از زمان اعلام آن در ماه ژانویه، نگرانی‌هایی در مورد احتمال افزایش اشتراک داده‌ها با شرکت اصلی واتس‌اپ، یعنی فیسبوک به وجود آمد. اما این اوضاع تغییر نخواهد کرد.

به گفته این شرکت، بیش از دو میلیارد کاربر این برنامه قبلاً این شرایط را پذیرفته‌اند. افرادی که این کار را انجام نمی‌دهند کم کم شروع به از دست دادن امکانات واتس‌اپ می‌کنند. ابتدا دسترسی آنها برای دیدن چت لیست‌ها گرفته می‌شود و سپس امکان دریافت تماس و پیام ویدیویی و صوتی را از دست می‌دهند. اما هیچ حساب کاربری حذف نمی‌شود.

در وبسایت واتس‌اپ اینگونه توضیح داده شده است:

هیچ کس در اثر این به‌روزرسانی، حساب یا عملکرد واتس‌اپ خود را از دست نمی‌دهد. طی چند هفته گذشته ما اعلانی را در واتس‌اپ نمایش داده‌ایم که اطلاعات بیشتری در مورد این به‌روزرسانی ارائه می‌دهد. پس از فرصت دادن به همه برای مرور آن، ما همچنان به کسانی که فرصتی برای انجام این کار نداشته‌اند یادآوری می‌کنیم تا پس از بررسی شرایط آن را بپذیرند. پس از یک دوره چند هفته‌ای، یادآوری به افراد در نهایت به شکل مداوم در خواهد آمد.

پس از دریافت یادآوری مداوم چه اتفاقی می‌افتد؟

در آن زمان، تا زمانی که شرایط جدید را نپذیرید، در واتس‌اپ با عملکرد محدود روبرو خواهید شد. این اتفاق برای همه کاربران به طور هم زمان رخ نخواهد داد.

  • شما قادر به دسترسی به چت لیست خود نخواهید بود، اما همچنان می‌توانید به تماس‌های تلفنی و ویدئویی ورودی پاسخ دهید. اگر اعلان‌ها را فعال کرده باشید می‌توانید با لمس آنها پیام را بخوانید یا به آن پاسخ دهید یا تماس تلفنی یا ویدیویی از دست رفته را برگردانید.
  • پس از چند هفته عملکرد محدود، دیگر قادر به دریافت تماس یا اعلان‌های دریافتی نخواهید بود و واتس‌اپ ارسال پیام و تماس به تلفن شما را متوقف می‌کند.
بیشتر بخوانید
خاطره شنیدنی کمند امیرسلیمانی از استاد جمشید مشایخی + فیلم
می‌توانید از سابقه چت خود در اندروید یا آیفون نسخه پشتیبان تهیه کنید و گزارشی از حساب خود را دانلود کنید.
می‌توانید از سابقه چت خود در اندروید یا آیفون نسخه پشتیبان تهیه کنید و گزارشی از حساب خود را دانلود کنید.
  • اگر در دانلود گزارش حساب یا حذف حساب خود به کمک نیاز دارید، می‌توانید از پشتیبانی واتس‌اپ کمک بگیرید.

اگر به‌روزرسانی را قبول نکنید، واتس‌اپ حساب شما را حذف نمی‌کند.

  • اگر می‌خواهید حساب خود را حذف کنید، امیدواریم که در این مورد تجدید نظر کنید. حذف حساب شما چیزی نیست که ما بتوانیم آن را بازیابی کنیم، زیرا سابقه پیام شما را پاک می‌کند، شما را از تمام گروه‌های واتس‌اپ حذف می‌کند و تمام نسخه‌های پشتیبان واتس‌اپ را حذف خواهد کرد.

پس از انتشار این خبر توسط واتس‌اپ در ماه ژانویه، کاربران تهدید کردند که این برنامه را تحریم می‌کنند و پلتفرم‌های رقیب مانند تلگرام و سیگنال شاهد افزایش آمار دانلود شدند. اما واتس‌اپ گفت که قربانی اطلاعات غلط شده است.

پیام های واتس‌اپ از ابتدا تا انتها رمزگذاری شده‌اند، بنابراین فقط در دستگاه‌های فرستنده و گیرنده قابل خواندن هستند. در اعلامیه قبلی، واتس‌اپ گفته بود داده‌هایی که با سایر شرکت‌های فیسبوک به اشتراک گذاشته می‌شود شامل موارد زیر است:

  • شماره تلفن و سایر اطلاعات ارائه شده در هنگام ثبت نام مانند نام
  • اطلاعات مربوط به تلفن کاربران، از جمله مارک، مدل و شرکت سازنده تلفن همراه
  • آدرسIP ، که محل اتصال اینترنت کاربران را نشان می‌دهد
  • هرگونه پرداخت و معاملات مالی انجام شده از طریق واتس‌اپ

اما این موارد در اروپا و انگلیس که قوانین حریم خصوصی متفاوتی در آنها وجود دارد، اعمال نمی‌شود.

ترامپ پلتفرم جدید ارتباطاتی خود را راه‌اندازی می‌کند

[تعداد: ۱   میانگین: ۵/۵]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

فقط نام را وارد کنید. نیازی به ثبت ایمیل نیست.

چهار × 1 =

دکمه بازگشت به بالا