زیبایی

هرآن‌چه که باید در مورد برس حرارتی بدانید

با رشد استفاده از اتوموها، استفاده از برس‌های حرارتی هم بسیار شایع شده و در حال حاضر در همین ایران خودمان هزاران نفر از برس حرارتی استفاده می‌کنند. در ادامه با هم خواهیم دید که برس حرارتی چیست و چه فواید و مضراتی دارد. پس از ذکر مضرات برس حرارتی و البته فواید آن، به معرفی نکاتی که باید هنگام خرید برس حرارتی در نظر داشته باشید پرداخته خواهد شد.

برس حرارتی چیست؟

برس حرارتی ظاهری شبیه به برس‌های معمولی دارد، اما اصلی‌ترین تفاوت آن با برس‌های معمولی در این است که این برس‌های حرارتی – همانطور که از نام‌شان برمی‌آید – گرما هم دارند و به‌واسطه‌ی همین گرما می‌توانند بهتر موها را شانه کنند و البته تتا حدی نقش سشوار را هم ایفا نمایند.

برس‌های حرارتی عمدتاً از طریق سیم به برق متصل می‌شوند و به‌واسطه‌ی نیرویی که از برق می‌گیرند داغ می‌شوند، با این حال برخی از برس‌های حرارتی از باتری برخوردار اند و انرژی‌شان از طریق باتری تأمین می‌شود.

 

مزایای برس حرارتی

بحث اصلی ما در این نوشتار، مزایا و مضرات برس‌های حرارتی است. بنابراین مستقیم به سروقت بحث‌مان می‌رویم. ابتدا خواهیم دید که برس‌های حرارتی چه مزایایی دارند و پس از آن با مضرات این دستگاه‌ها آشنا می‌شویم:

۱- استفاده‌‌ی راحت

استفاده از یک برس معمولی کار ساده‌ای است، اما برس‌های حرارتی هم به همان اندازه کاربری ساده‌ای دارند. کافی است آن‌ها را به برق بزنید و یکی دو دقیقه صبر کنید تا گرم شوند و سپس همچون برس معمولی آن‌ها را استفاده کنید.

۲- بی‌خطر بودن

رقیب اصلی برس‌حرارتی ، اتو مو است. برس‌حرارتی همین چند سال پیش، حدود سال ۲۰۱۵، بود که وارد بازارهای جهانی شد اما اتو مو از چند دهه قبل در بازار بوده. اکثر اتوموها ممکن است پس از چند دقیقه به شدت داغ شوند، همچنین در حالت معمولی هم دمای‌شان زیاد است، اما برس‌های حرارتی دمایی پایین دارند و پس از چند دقیقه روشن‌بودن خیلی داغ نمی‌شوند. حتی اگر حواس‌تان هم نباشد باز هم این بر‌س‌ها آسیبی به موها و پوست سرتان وارد نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید
هزینه تزریق چربی در خانه سفید

۳- امکان تنظیم دما

اکثر برس‌های حرارتی دکمه‌های + و – دارند که به‌واسطه‌ی آن‌ها می‌توان دمای برس حرارتی را کم و زیاد کرد.

۴- درخشش بیشتر در موهای شکننده

برس‌های حرارتی نسبت به اتوموها برای موهای شکننده گزینه‌های بهتری هستند. این قضیه به سبب دمای پایین این دستگاه نسبت به اتوی مو است. کسانی که موهای نازک هم دارند می‌توانند از برس حرارتی استفاده کنند.

۵- امکان استفاده‌ی مکرر

ازآن‌جا که اتوهای مو حرارت زیادی دارند، استفاده‌ی مکرر از آن‌ها می‌تواند مضراتی برای موها به همراه داشته باشد اما برس‌های حرارتی باتوجه به دمای کمی که دارند برای استفاده‌ی مکرر در طی روز یا هفته مشکلی ندارند.

۶- جلوگیری از الکتریسته‌ی ساکن

چه برس معمولی و چه اتومو موجب الکتریسیته‌شدن موها می‌شوند، اما برس‌های حرارتی با تولید یون‌های منفی از این پدیده جلوگیری می‌کنند.

برس حرارتی

 

 

معایب برس حرارتی

در برس‌های حرارتی نمی‌توان مضرات زیادی دید، اما به نسبت اتومو، برس‌های حرارتی برای موهای فرفری و مجعد و ضخیم جهت صاف کردن خیلی مناسب نیست. یعنی در واقع کسانی که موهایی فر، مجعد و ضخیم دارند برای صاف‌کردن موهای‌شان بهتر است که از اتوی مو استفاده کنند و نه برس حرارتی. در کل برس‌حرارتی ضرر خاصی برای موها ندارد.

راهنمای خرید برس حرارتی

حال که با هم مروری بر مزایا و معایب برس حرارتی داشتیم، نوبت به آن رسیده که به معرفی مواردی که باید به هنگام خرید برس حرارتی به آن‌ها توجه داشت بپردازیم. این موارد به قرار زیر هستند:

۱- ماکزیمم دما

همانطور که گفته شد در برس‌های حرارتی امکان تنظیم دما وجود دارد. بهتر است در صورتی که خواهان صاف‌شدن موها هستید به دنبال برس‌هایی باشید که حداکثر دمای آن‌ها بیش از ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد باشد. در نظر داشته باشید گاه در مشخصات برس‌های مو، ماکزیمم دمای آن‌ها به صورت فارنهایت [F] نوشته شده که البته باید آن را به سانتی‌گراد تبدیل کنید، اما در کل برای این که نیاز به تبدیل هم نباشد سعی کنید برسی تهیه کنید که ماکزیمم دمای آن حدود ۴۰۰ فارنهایت باشد.

بیشتر بخوانید
بهترین زمان برای تزریق فیلرهای پوستی را بشناسید

۲- یون‌سازی

همانطور که در بالا اشاره شد یکی از فواید برس‌های مو در این است که با یون‌سازی منفی موجب کاهش الکتریسیته و تبعات منفی آن از جمله شکنندگی موها می‌شوند، اما همه‌ی برس‌های حرارتی از چنین قابلیتی برخوردار نیستند مگر آن که در مشخصات آن‌ها صراحتاً ذکر شده باشد که از قابلیت یون‌سازی برخوردار اند. البته برس‌هایی که یون منفی تولید می‌کنند قیمت بالاتری نسبت به سایر برس‌های حرارتی دارند.

۳- امکان تنظیم دما

برس‌های حرارتی ارزان‌قیمت امکان تنظیم دما ندارند. به نظرم بهتر است به سمت خرید بر‌س‌هایی بروید که امکان تنظیم دما دارند. گاهی شاید نخواهید که با بیشترین دما موهای‌تان را برس بکشید و البته همیشه هم مفید نیست که دمایی زیاد را به موهای‌تان برسانید.

۴- قابلیت خاموش خودکار

برای کسانی که ممکن است خاموش‌کردن برس حرارتی را فراموش کنند، وجود این قابلیت می‌تواند مفید باشد.

۵- مدت‌زمان گرم‌شدن

برس‌های حرارتی به طور میانگین در عرض ۱ دقیقه گرم می‌شوند، اما برخی از برس‌های حرارتی می‌توانند در ۲۰ ثانیه گرم شوند. این قابلیت شاید چندان مهم نباشد، اما احتمالاً برای دسته‌ای از خریداران مهم است.

۶- طول سیم

هم اتوی مو و هم برس‌حرارتی باید سیمی طولانی داشته باشند. به هر صورت برای اتوکشیدن یا برس‌کردن باید جلوی آینه قرار بگیرید و گاهی آینه مقداری با پریز برق فاصله دارد. اگر برس حرارتی از سیمی کوتاه برخوردار باشد کار بسیار سختی برای برس‌کشیدن خواهید داشت. سعی کنید برسی را خریداری کنید که حداقل ۱.۵ متر سیم داشته باشد.

سخن آخر

با هم نگاهی به مزایا و معایب برس‌های حرارتی و پس از آن نکات خرید برس‌های حرارتی داشتیم. این دستگاه می‌تواند برای کسانی که به دنبال صاف‌کردن موهای‌شان هستند مفید باشد. حتی در واقع فرآیند برس کشیدن که گفته می‌شود موجب نفس‌کشیدن موها می‌شود را هم انجام می‌دهد. در آخر اگر شما تجربه‌ای در این زمینه دارید لطفاً آن را با ما و کاربران در میان بگذارید.

بیشتر بخوانید
رژیم غذایی سلبریتی‌ها | 6 رژیم غذایی از 6 سلبریتی آمریکایی!

بیشتر بخوانید: بهترین روش‌های خانگی برای افزایش رشد موها

آرش شمسی

کم کن طمع از جهان و میزی خرسند | از نیک و بد زمانه بگسل پیوند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

فقط نام را وارد کنید. نیازی به ثبت ایمیل نیست.

چهار + دو =

دکمه بازگشت به بالا