تکنولوژیخودرو

ایلان ماسک | از سرمایه گذاری تا تبدیل شدن به نماد کمپانی تسلا

نگاهی اجمالی بر تاریخچه خودروسازی تسلا

ایلان ماسک نماد کمپانی تسلاست اما این کمپانی در واقع فقط توسط دو شخص دیگر تاسیس شده است. «مارتین ابرهارد» و «مارک تارپنینگ»، تاسیس کنندگان کمپانی، نام نیکلا تسلا، مخترع بزرگ را بر شرکت خود گذاشتند و تصمیم گرفتند خودروهای الکتریکی بهتری بسازند. خودروهایی که زیبا و پرسرعت باشند و سواری با آن‌ها برای رانندگان، راحت باشد. برای انجام چنین کاری آنها نیاز به حضور سرمایه گذار داشتند.

ایلان ماسک همان سرمایه گذاری مورد نظرشان بود چرا که در ساخت خودروهای الکتریکی با آن‌ها هم نظر بود. ماسک در سال ۲۰۰۴ اولین سرمایه گذاری تسلا را بر عهده گرفت و در همان زمان رئیبس هیئت مدیره کمپانی شد.

ساخت نخستین خودروی این شرکت با نام «رودستر»، سال‌ها به طول انجامید. پیش از رودستر هم خودروهای الکتریکی در بازار موجود بودند اما تسلا با مدیریت اسلان ماسک ایده خودروهای الکتریکی را جذاب کرد. پرده برداری اولیه در جولای سال ۲۰۰۶ انجام شد اما خودروها برای اولین بار در سال ۲۰۸۸ تحویل مشتری‌ها شد. در همین سال بود که ایلان ماسک، مدیر عامل شرکت شد.

دو سال بعد، تسلا به عنوان اولین خودروساز آمریکایی پس از فورد، سهام خود را به صورت عمومی عرضه کرد. در این زمان بود که سهام آن‌ها در وال استریت ارزش میلیارد دلاری پیدا کرد. چند سال بعد، در سال ۲۰۱۷، ارزش سهام تسلا از ارزش کمپانی‌های فورد و جنرال موتورز هم بیشتر شد. با ادامه این روند و تولید روز افزون خودروهای الکتریکی، روز به روز بر ارزش این کمپانی افزوده شد.

بیشتر بخوانید
آگاهی ایلان ماسک از موضوع حمایت بیت کوین از انرژی‌های سبز

انواع مدل‌ خودروهای الکتریکی تسلا به همراه سال عرضه در بازار

  1.  «رودستر»: پرده برداری در سال ۲۰۰۶، تحویل به مشتری در سال ۲۰۰۸
  2. «اس سدان»: عرضه در بازار در سال ۲۰۱۲
  3. «ایکس» در پلتفرم S.U.V: عرضه در بازار در سال ۲۰۱۵
  4. «مدل ۳»: تسلا عرضه این مدل را در سال ۲۰۱۷ آغاز کرد. جالب است بدانید این مدل پرفروش‌ترین خودروی لوکس سال ۲۰۱۸ بوده است.

حالا تسلا تمرکز بر روی خودروهای خود دارد نه بر روی منصب مدیر عاملی که همه توجهات متمرکز بر آن است، اما سوال اینجاست که آیا تسلا می‌تواند حرکت رو به جلوی خود را بدون درگیر شدن در حواشی که این روزها کم دور و برش پرسه نمی‌زند، حفظ کند یا نه

بیشتر بخوانید: هدیه رایش سوم به شاه ایران اکنون تبدیل به گرانترین بنز جهان شده است!

منبع
CNN

مهان صمدی طاری

جست‌وجو‌گر و تحلیلگری که سعی دارد با تمام استعدادها و توانایی هایش پیش از هر چیزی، انسان باشد. «دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست!»

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا