خبر ببر

افزایش سقف تسهیلات ساخت و خرید مسکن

افزایش سقف تسهیلات ساخت و خرید مسکن در شورای پول و اعتبار تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری سروش، بانک مرکزی، در یک هزار و دویست و هشتاد و پنجمین جلسه شورای پول و اعتبار به ریاست رئیس کل بانک مرکزی، افزایش سقف تسهیلات ساخت و خرید مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن به تصویب رسید.

علاوه بر این، سقف تسهیلات جعاله از محل منابع داخلی بانک‌ها توسط بانک مسکن و بانک‌های تجاری (شامل تسهیلات از محل اوراق گواهی حق تقدم  و بدون سپرده) تا مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال افزایش یافت.

 همچنین شورای پول و اعتبار، با امکان تلفیق حساب صندوق پس‌انداز مسکن جوانان با اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن (تا سقف اوراق مزبور) موافقت کرد.

برنامه واگذاری شرکت‌های خودروسازی ایران خودرو وسایپا اموال وشرکت‌های وابسته به آنها 

به گزارش خبرگزاری سروش، در این جلسه برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت برای بهبود شرایط و افزایش بهره‌وری شرکت‌های خودروسازی ایران خودرو و سایپا به ویژه برنامه واگذاری اموال وشرکت‌های وابسته به آنها مطرح و در راستای حمایت از اشتغال و افزایش تولید وحل مشکلات قطعه‌سازان، مقرر شد در خصوص تامین سرمایه در گردش خودروسازان مساعدت ممکن از سوی سیستم بانکی انجام شود.

بیشتر بخوانید: زرتشت، شیخ‌صفی‌الدین اردبیلی و سهرودی وارد تقویم رسمی کشور شدند

بیشتر بخوانید
انتقام واقعی از اقدامات جنایتکارانه آمریکا خروج آنها از منطقه است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

فقط نام را وارد کنید. نیازی به ثبت ایمیل نیست.

دوازده + 16 =

دکمه بازگشت به بالا