فوتبالیورزشی

فرانک لمپارد از هدایت چلسی برکنار شد

فرانک لمپارد از هدایت چلسی برکنار شد. گفته می‌شود توماس توخل به جای او هدایت آبی‌های لندن را بر عهده خواهد گرفت.

فرانک لمپارد در این فصل خریدهای زیادی انجام داده بود، اما نتوانسته بود رضایت هواداران و البته مدیران کم‌تحمل باشگاه را کسب کند و به این ترتیب از هدایت چلسی برکنار شد.

باشگاه چلسی بیانیه‌ای صادر کرد و در آن ضمن تشکر از زحمات فرانک لمپارد برای این تیم، خبر از اخراج این سرمربی داد. به احتمال بسیار زیاد، تا ساعاتی دیگر قرارداد توماس توخل با چلسی رسمی خواهد شد. گفته می‌شود توخل قراردادی ۴.۵ ساله خواهد بست.

اظهارات آبراموویچ پس از اخراج لمپارد

رومن آبراموویچ مالک باشگاه چلسی پس از برکناری فرانک لمپارد در این مورد اظهار داشت:

این تصمیم برای باشگاه خیلی سخت بود. من رابطه‌ی شخصی خوبی با فرانک دارم و نهایت احترام را برای او قائل ام. لمپارد مردی با کمالات بالا است و نهایت تعهد کاری را دارد اما به خاطر نتایج و عواقب اخیر، معتقد بودیم بهترین تصمیم تغییر سرمربی است. از طرف همه‌ی اعضای باشگاه، هیئت مدیره و شخص خودم، از فرانک بابت کارهایش به عنوان سرمربی باشگاه تشکر می کنم و برایش بهترین‌ها را در آینده آرزو دارم. لمپارد نمادی مهم از باشگاه بزرگ چلسی است و وجهه‌ی او هرگز تغییر نخواهد کرد. درهای استمفوردبریج همیشه به روی لمپارد باز خواهد بود و آماده استقبال از او با آغوشی باز هستیم.

بیشتر بخوانید
حواشی پرسپولیس فولاد بیش از متن بازی بود!

آرش شمسی

کم کن طمع از جهان و میزی خرسند | از نیک و بد زمانه بگسل پیوند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا