احمد حمزه در نطقش برای سر ترامپ جایزه سه میلیون دلاری تعیین کرد

احمد حمزه، نماینده مردم کهنوج در مجلس شورای اسلامی، روز سهشنبه اول بهمن ماه طی نطقی در جلسه علنی مجلس گفته که به نیابت از مردم کرمان به هر کس که ترامپ را به قتل برساند سه میلیون دلار جایزه نقدی میدهیم!
حمزه گفته:
«استان کرمان ۳ میلیون جمعیت دارد که اگر هر نفر یک دلار بدهند ۳ میلیون دلارجایزهای که برای کشتن ترامپ درنظر گرفته شدهاست تامین میشود. مردم استان کرمان حتی حاضر هستند برای کشته شدن ترامپ هر نفر بیشتر از یک دلار بدهد.»
وی همچنین در ادامه گفته بود:
«اگر امروز جنگافزار هستهای داشتیم از تهدید مصون بودیم. حال که اروپا از تعهدات خود سر باز زده است، پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر از پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای خارج شده و انفجارهای شکاف و جوش هستهای را انجام دهیم و به دنیا اعلام کنیم که به باشگاه قدرتهای هستهای پیوستهایم.»
خبر تعیین جایزه ۳ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ توسط نماینده کهنوج در خبرگزاری رویترز منتشر شد و بازتاب و واکنشهایی را در پی داشت. مهمترین واکنش را رابرت وود در مقابل این خبر داشت.
بهگزارش عصر ایران، رابرت وود، سفیر آمریکا در «امور خلع سلاح هستهای» در ژنو، گذاشتن چنین جایزهای را خندهدار دانسته و مدعیشده:
«این نشانهای از ویژگی تروریستی ایران است که ما بر آن اصرار داریم.»