اقتصادی

این روزها، اجاره بها به عجیب‌ترین وضعیت خود رسیده است!

اجاره بها در مناطقی از تهران که بهای خرید خانه در آنجا کمتر است، به قیمت مناطق گران‌تر نزدیک شده است. به طور مثال بهای خرید هر متر خانه در منطقه نیاوران بین ۶۰ تا ۹۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده در حالی که در گیشا بین ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان است.

با وجود این تفاوت فاحش اما با استناد به آگهی‌های موجود در بازار مسکن متوجه می‌شویم که قیمت اجاره در این دو منطقه از تهران تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. این موضوع در دیگر مناطق هم صدق می‌کند.؛ مثلا می‌توانید در این روزها دو خانه با متراژ و اجاره یکسان در مرزداران و دیباجی پیدا کرد. نکته قابل تامل آن است که این یکسان شدن نرخ اجاره در جهت گران‌تر شدن بوده نه ارزانی و این یعنی اجاره خانه‌هایی که پیش از این ارزان‌تر بوده‌اند، بالاتر رفته نه اینکه اجاره خانه‌های گران‌تر پایین آمده باشد.

به نظر می‎رسد برخی همزمان با افزایش قیمت دلار، حتی یک گام جلوتر از آن، اجاره‌ خانه‌ها را بالاتر برده‌اند. در سایه وضعیت فعلی و نبود نظارت، مشخص نیست چند درصد از طبقه متوسط جامعه از اجاره خانه که نیازی ابتدایی است محروم خواهد شد؟

در زمینه مسکن، مرور مطالب زیر را به شما مخاطبان ارجمند مجله اینترنتی خبرببر پیشنهاد می‌نماییم:

بیشتر بخوانید
میراث اقتصادی آنگلا مرکل؛ محبوب‌ترین رهبر جهان از دید گالوپ

مهان صمدی طاری

جست‌وجو‌گر و تحلیلگری که سعی دارد با تمام استعدادها و توانایی هایش پیش از هر چیزی، انسان باشد. «دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست!»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا