اطلاعاتمحورشبکههای اجتماعی
آداب فوروارد کردن مطالب و پستها در فضای مجازی

پیشنهاد میکنیم پیش از آن که مطلبی را برای کسی در اینترنت فوروارد کنید حواستان به ۹ نکتهای که در ادامه به تبیین آنها میپردازیم و از آداب فوروارد کردن مطالب و پستها در فضای مجازی هستند، باشد تا به این وسیله هر پستی با هر موضوعی را برای هر کسی ارسال نکنیم.
آداب فوروارد کردن مطالب و پستها در فضای مجازی
- توجه داشته باشیم که از یک کانال تلگرامی یا یک صفحه اینستاگرامی، پستها و مطالب را به صورت رگباری فوروارد نکنیم. طبیعتاً مخاطب شما از مطالب و پست ارسالیتان خوشش بیاید، آن کانال یا صفحه را دنبال خواهد کرد.
- توصیه میکنیم از ساعت ۱۱ شب تا ساعت ۹ صبح برای کسانی که زیادی با ما صمیمی نیستند، مطلب یا پستی را فوروارد نکنیم.
- تنها مطالب موجود در کانالها یا صفحات را فوروارد کنیم نه مطلبی که یک نفر با حساب کاربری شخصی خود فرستاده است.
- توصیههای پزشکی و خبرهای استرس آور را بدون توجه به موثق بودن منبع خبر، به هیچ وجه برای کسی فوروارد نکنید چون در این صورت اگر اتفاقی برای کسی بیفتد ما هم مسئول هستیم.
- دقت کنید که جایی به ما اینترنت مجانی نمیدهند، نرم افزاری هم نیست که بتواند به شما بگوید که نامزدتان با چه کسی در حال چت کردن است. پستها و مطالبی با این موضوعات به منظور حک کردن و خالی کردن حساب بانکی افراد ایجاد شدهاند. پس چنین پستهایی را برای دیگران فوروارد نکنیم.
- اگر مطلبی را برای دوستانمان میفرستیم که قابلیت پخش در یک جمعی رسمی را ندارد، حتما پیش از ارسال این نکته را به او گوشزد نماییم.
- برای کسانی که گوشیهایشان معمولاً در دست بچههایشان قرار دارد، هر پستی را فوروارد نکنیم.
- فیلمهایی که حجمی بالغ بر ۱۰ مگابایت یا مدت زمانی بالغ بر ۳ دقیقه دارند و برای ما جالب است را برای کسی نفرستیم؛ مگر اینکه خود آن فرد از ما درخواست کند.
- در ضمن به هنگام فوروارد کردن مطالب و پستها در گروههای رسمی، توجه داشته باشیم که حواسمان به اسم کانال و گروه و کاور روی عکس آن نیز باشد.
یک نظر